Cinci incendii in ultimele 24 de ore in Maramures

In ultimele 24 de ore, pompierii maramureseni au intervenit pentru lichidarea a cinci incendii. La Asuaju de Jos, pompierii din cadrul Garzii de Interventie Farcasa au intervenit pentru lichidarea unui incendiu izbucnit la un utilaj de deszapezire. Din fericire nu au existat victime.

Militarii baimareni au fost chemati sa lichideze un incendiu in localitatea Tautii de Sus, unde acoperisul unei case a luat foc. Flacarile au distrus circa 10 metri patrati de acoperis din lemn si 4 metri patrati de tavan din rigips.

Tot militarii baimareni au intervenit pe strada Viilor din municipiul Baia Mare, unde o magazie a fost cuprinsa de flacari. Focul a distrus circa 16 metri patrati de mobilier si 1 metru cub de lemn pentru foc.

Pompierii viseuani au lichidat un incendiu izbucnit la un cos de fum in Petrova. In urma incendiului a ars doar funinginea din cosul de evacuare al fumului. La Petrova, pompierii sigheteni au intervenit, alaturi de pompierii voluntari, pentru lichidarea unui incendiu izbucnit la podul unei case. Flacarile au distrus circa 100 metri patrati de acoperis din lemn si diverse obiecte de mobilier.

Informatii furnizate de Oana Gonczi, purtatorul de cuvant al ISU Maramures.

ZiarMM

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 2
Reclame home 2

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 1