Cinci infractiuni de contrabanda constatate de politistii baimareni

tigari contrabandaIn perioada 24 – 25 februarie, politistii de ordine publica din cadrul Politiei Municipiului Baia Mare au actionat pe raza de competenta, pentru prevenirea si combaterea comertului ilicit cu tigari de provenienta ucraineana sau tigari netimbrate in Romania.  

“Pe durata actiunii, politistii au prins in flagrant sase persoane care ofereau spre vanzare tigari de provenienta ucraineana, netimbrate in Romania. Pe numele a cinci dintre ele, politistii au intocmit dosare penale si continua cercetarile sub aspectul comiterea infractiunii de contrabanda.

De asemenea, politistii au ridicat in vederea confiscarii peste 300 de pachete cu tigari, detinute ilegal in vederea comercializarii, si suma de 525 de lei.

Politistii maramureseni vor continua actiunile pentru prevenirea si combaterea contrabandei cu tutun si identificarea si tragerea la raspundere a persoanelor care detin in vederea comercializarii tigari fara documente legale de provenienta”, se arata in buletinul de presa al Inspectoratului de Politie al Judetului Maramures.

ZiarMM

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 2
Reclame home 2

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 1