Cinci infractiuni rutiere constatate de politistii maramureseni, la finalul saptamanii trecute

masina-politieIn perioada 8 – 11 ianuarie, politistii rutieri maramureseni care au actionat pentru supravegherea si controlul traficului rutier au constatat cinci infractiuni la regimul circulatiei pe drumurile publice, informeaza IPJ Maramures.

Patru maramureseni, din localitatile Baia Mare (doi), Ruscova si Valea Viseului au fost depistati de politisti in timp ce conduceau autoturisme desi se aflau sub influenta bauturilor alcoolice.

In urma testarii cu aparatul etilotest politistii au constatat ca doi dintre soferi aveau o concentratie de peste 1.00 mg/l alcool pur in aerul expirat. Conducatorilor auto le-au fost recoltate probe biologice in vederea stabilirii alcoolemiei.

Un tanar de 28 de ani, din comuna Bistra, sat Valea Viseului, a fost identificat in trafic in timp ce conducea un autoturism desi nu detine permis pentru nicio categorie de vehicule.

In toate aceste cazuri, politistii au intocmit dosare penale si continua cercetarile sub aspectul comiterii infractiunilor de conducere sub influenta bauturilor alcoolice respectiv conducere fara permis.

ZiarMM

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 2
Reclame home 2

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 1