Cinci liberali in cursa pentru Primaria Baia Mare. Vezi cine

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

vot alegeriConducerea PNL Maramures a anuntat joi numele celor care vor intra in sondajul intern pentru stabilirea candidatului la Primaria Baia Mare in 2016.

Este vorba despre cinci persoane din care cel mai bun clasat in sondaj va avea sustinerea partidului la localele de anul viitor.

Astfel, Cristian Niculescu Tagarlas, Calin Bota, Mircea Dolha, Felician Cernestean si Simion Bizau au sanse sa intre in lupta pentru fotoliul de primar al municipiului Baia Mare.

Avocatul Cristian Niculescu Tagarlas pare sa aiba un avantaj in fata celorlalti datorita faptului ca se afla in gratiile conducerii centrale.

ZiarMM

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

19 Comments

 1. Dumitru Aurelia Pop

  Oameni buni dacă CHERECHES ,,rămâne in piciore " pana la alegeri si candidează iese on fanfare cu 90% primar din nou așa ca candidați degeaba papagalilor ca va bate KAKE la curu gol !!!!!!!

  Reply
  1. COCOBAU

   dragule sau draga, ca daca presupun ca numele e POP, nu poti fi si DUMITRU si ALINA, sau poate ai dotari pt ambele sexe. CHERECHES nu va mai ajunge primar, odata fiinca-l ia DNA, a doua oara pentru ca pana si pensionarii si casnicele s-au lepadat de el. singurele care-l mai vor is fetele batrane si ale nemaritate inca. asa ca lasa manipularea si tine pt tine prognoza

   Reply
 2. dilau

  sondaj, sondaj si iar sondaj dar poate ne spune cineva si in rindul cui v-a fi realizat?. a membrilor pnl bm sau a tuturor baimarenilor?. daca nici consilierul judetean pnl – ion beuca – habar nu are, noi prostimea de unde dracu sa aflam?. vad ca s-a retras boieru, pacat. sansele pnl la primaria bm au scazut cu cel putin 10%. parerea mea, idioata ca de obicei.

  Reply
  1. Ion Beuca

   Sondajul se face in randul baimarenilor. Mai mult, se doreste sa se afle asteptarile baimarenilor legate de dezvoltarea municipiului. Parerile criticilor nostri nu sunt idioate, asa cred eu, PNL-ul chiar doreste sa faca altfel de politica.

   Reply
   1. COCOBAU

    si taranistii au vrut bade. si dusi au fost in pustie. apropos, am gasit pe okazii.ro un suman national taranesc crestin si democrat. nu-l vrei nea Ioane ca-i la reducere si are molii originale.

    Reply
   2. TIR-ist

    Mai prietene Beuca,de cand ati fost incovrigati la coada cu ciuma rosie aveti si apucaturile lor.Pe langa faptul ca o sa faceti numai figuratie, in prezent o mai dati si cu oistea in gard.Inca nu l-am auzit pe un mare lider de-al vostru sa-si ceara scuze maramuresenilor pentru ineptia aia ca nu avem nevoie de parcuri industriale in judet si ca salariile in urbe sunt la nivel de instalatori,3500 lei net sau 4500 cat castiga un sofer.Poate extern sau pe TIR ? Curat liberalism,mai urmeaza sa ne povestiti de protectie sociala sau ca voi o sa dublati numarul de bancute sau de panselute.

    Reply
  2. dilau

   prietene ion beuca, sondajul da bine la imagine dar nu prea are rost indiferent in rindul cui se facea. daca era in rindul membrilor de imagine inevitabil apareau bisericutze si iesea cine trebuie. plus ca trebuie aprobat si de la centru. sa iesi pe strada si sa intrebi baimareanul de rind – care sta linga panselutele lui kake – pe cine ar vrea primar iar nu cred ca e cu folos. din contra. hai sa zicem ca si psd-ul ar fi facut la fel acum citeva saptamini iar noi doi eram pe o terasa la o rupta-n doua. venea omul lui dincu la noi si ne dejanja o idee: – buna ziua, ma scuzati, dumneavoastra pe cine ati prefera in fruntea psd-ului? -. te las pe tine sa-i raspunzi primul dar nu uita ca tu esti liberal iar eu basist convins.:)))))))

   Reply
 3. Andrei

  Cristian Niculescu Tagarlas si Calin Bota sunt cei mai apreciati pt candidatura la Primaria Baia Mare si Felician Cernestean la pres Consiliului Judetean MM.

  Alegerea se va face la centru, iar meritocratii nu cred ca vor ocupa primele pozitii din lista.

  Reply
  1. COCOBAU

   apreciati de cine frate ca le spui ca profa de chimie cu tabelu lui Mendeleev. iar cu Cernestean ala mai lasa-ma iar tarani neciopliti si inculti sunt scosi la inaintare? crezi ca daca o dat de baut la ceva stabi de la centru s-a si uns sef? poate fi nominalizat side patriarh daca nu trece la vot in bun doar de porcar

   Reply
  2. dilau

   mai cocobau, nu aminti de mendeleev ca eu si prietenu steko iti dam repede in cap. auzi aici : Hai LiNA Ka RUbiniu CerSeseste FRanci sau BEhaie MaGarul CAre SaRe BAra……. mai vrei?. prietene steko, citeva versuri si stiai tot tabelul dar acum e prea tirziu.:)))))

   Reply
 4. Carol Molya

  Kovacs Stefan este realitate , au fost propusi candidatii pentru studiu socologic in urma caruia cel mai bine plasat va intra in cursa pentru primarie dar candidatii au fost stabiliti de catre copresedintii PNL Maramures si nu de catre biroul politic local dupa cum ar fi fost democratic mai ales ca doamna Gorghiu a promis autonomie filialelor

  Reply
 5. Justinian

  Liberalii sunt prevăzători………..în caz că ………au din cine alege candidatul. Sondajul de opinie costa 10000 de euro pe putin si trebuie platit de candidati. Asa se explica unele fete noi pe lista?

  Reply
 6. Justitiar politic

  Voturile pentru primar il vor da la urma urmei doar băimărenii. Baia Mare a fost fief liberal. Totusi care este liberal sadea din cei care intră in sondaj? Ar trebui avuta în vedere si notorietatea pur liberală şi deasemeni moralitatea indubitabilă a celora care cer dreptul de a candida liberalilor. Sondajul trebuie făcut doar printre liberali.

  Reply

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2