septembrie 18, 2021

Cinci mașini abandonate au fost ridicate de pe domeniul public al municipiului Baia Mare (FOTO)

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

Cinci autovehicule abandonate, aflate pe domeniul public, au fost ridicate astăzi, 19 noiembrie, de angajații Biroului Circulație, Direcția Poliția Locală Baia Mare.

Mașinile au fost ridicate de pe străzile Victor Babeș, I.L. Caragiale, Victoriei, Republicii colț cu George Coșbuc, dar și din parcarea Spitalului de Pneumoftiziologie precum și din parcarea din fața Inspectoratului Teritorial de Muncă Maramureș. Autovehiculele au fost depuse în curtea Serviciului Public Ambient Urban, de pe strada Mărgeanului.

”Menționăm faptul că toate mașinile au proprietari. În cazul în care aceștia doresc să le recupereze, trebuie să meargă la sediul Poliției Locale unde se va încheia un proces verbal de constatare a contravenției, conform Legii 421/2002. Amenda poate fi cuprinsă între 1.000 și 2.000 de lei. După efectuarea plății, proprietarii vor putea reintra în posesia autovehiculelor. Acțiunea va continua și săptămâna viitoare, urmând ca alte 15 autovehicule să fie ridicate”, declară reprezentanți ai Primăriei.

ZiarMM

Foto: Primăria Municipiului Baia Mare

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

1 Comment

  1. Un vecin

    Jegul ala de masina din ultima poza ceva Opel combi cu numere de Bihor,bloca parcarea de 8 ani,NEMISCAT.Patru ani a stat in parcare in fata la Andana si apoi a fost mutat sau impins peste drum unde a mai stat 4 sau 5 ani.

    Reply

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2