Cinci orase din Maramures au de acum puncte de colectare a deseurilor voluminoase

PNL

deseuri-electriceConsiliul Judeetan Maramures trebuie sa finalizeze pana la data de 30 iunie 2015 proiectul privind managementul integrat al deseurilor. Luna iunie coincide si cu finalul de mandat al presedintelui Consiliului Judetean, Zamfir Ciceu, dar acesta din urma a declarat, intr-o conferinta de presa, ca nu are de a face cu acest lucru.

Conferinta de presa din data de 12 ianuarie a vizat incheierea contractului privind proiectarea si construirea a cinci puncte de colectare a deseurilor voluminoase la Baia Mare, Seini, Borsa, Somcuta Mare si Viseu de Sus. In aceste centre ar urma sa se receptioneze deseuri prea mari sau prea grele pentru containerele obisnuite de gunoi.

Ounctul de colectare al deseurilor voluminoase de la Baia Mare a costat 1.019.450,63 lei, fara TVA, cel de la Somcuta Mare 734.739 lei, Seini – 679.489, Borsa – 827.002 lei si cel de la Viseu de Sus a costat 811.812 lei.

Trebuie spus ca proiectul privind managementul integrat al deseurilor, odata finalizat, va rezolva si problema inchiderii gropilor neconforme.

Cezar TUDOR

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 1