UPDATE: Cinci persoane rătăcite în zona Nistru

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

UPDATE – Jandarmeria Maramureș: ”Cele cinci persoane au fost găsite la ora 13.00. Odată ajunse la persoanele care au solicitat sprijin, echipajele de salvare au constatat că acestea nu prezentau urme de epuizare fizică pentru a fi necesară acordarea de prim-ajutor. Grupul era format din trei bărbați și două femei, cu vârste cuprinse între 29 și 44 ani.

Cele cinci persoane au fost duse în condiţii de siguranţă de către echipajele de salvare la autoturismul lor parcat în localitatea Nistru. Iubitorilor de drumeții montane le recomandăm prudență, să se asigure că au un echipament adecvat și să nu se aventreze în zone pe care nu le cunosc. Pentru orice problemă pe care o întâmpină în spaţiul montan, cetățenii sunt rugați să apeleze cu încredere la ajutorul jandarmilor și echipajelor salvamont”.

Știrea inițială:

Salvamont Maramureș a anunțat duminică, 19 septembrie, în jurul amiezii, că un grup de cinci persoane s-au rătăcit în zona Nistru – Băiuț.

”Actiune in derulare a SPJ Salvamont Maramureș. Apelul venit prin 112 din partea unui barbat aflat intr-un grup de 5 persoane ratacite in zona Nistru – Baiuț, jud Maramures.

S-a reusit in timp extrem de scurt localizarea acestora gratie profesionistilor de la STS. Echipa de prim raspuns a SPJ Salvamont Maramureș se deplaseaza in zona mentionata”, precizează Salvamont Maramureș.

Vlad HERMAN

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2