Cinci profesori de la Centrul Universtar Nord Baia Mare au primit titlul de Profesor Bologna

Cinci profesori care activeaza in cadrul Centrului Universitar Nord Baia Mare au primit titlul de Profesor Bologna, respectiv Andrei Alexandru Achim, Cristian Liviu Vele, Delia Suiogan, Radu Cotetiu si Vasile Adrian Chira.

Acestia vor fi premiati in cadrul celei de-a X-a editie a Galei Profesorului Bologna, care va avea loc la Bucuresti, Palatul Cotroceni, in data de 19 mai. Evenimentul este realizat in colaborare cu Asociatia Studentilor la Sociologie si Asistenta Sociala din Universitatea din Bucuresti (AS-SAS), organizatie membra a ANOSR.

Prin intermediul acestui eveniment, studentii din intreaga tara isi exprima respectul pentru cei care ii inspira, ii sprijina si le devin modele.

Incepand cu 27 februarie si pana in 19 martie 2017, studentii si-au putut nominaliza pe site-ul www.profitari.ro, cadrele didactice pe care le considera demne de a primi distinctia de Profesor Bologna.

Concomitent, pana in 1 aprilie 2017, studentii evaluatori au parcurs parcurs trei mari etape in incercarea de a descoperi acei profesori care sa merite acest titlu. In primul rand ei au participat la cursurile/seminariile profesorului nominalizat, fara a perturba activitatea normala a orelor, pentru ca, mai apoi, acestia sa poarte discutii cu studentii care participa la cursurile/seminariile profesorului in cauza, conform profitari.ro.

Ulterior, dupa o documentare suplimentara, studentii evaluatori au avut o discutie mai ampla cu profesorul nominalizat, urmand ca in baza unei metodologii de evaluare suficient de complexa pentru a se evita anumite aprecieri subiective din partea studentilor evaluatori, acestia sa decida daca profesorul merita sau nu decernarea titlului de Profesor Bologna, se mai arata pe profitari.ro.

 

Vlad HERMAN

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 2
Reclame home 2

Related posts

1 Comment

  1. Danny

    Sincere felicitari pentru abnegatia de care dau dovada pentru a conferi valoare invatamantului universitar din Baia Mare.

    Reply

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 1