Cinci situatii de urgenta pentru pompierii maramureseni in ultima zi din februarie

PNL

Pompierii maramureseni au intervenit joi, 28 februarie, la cinci situatii de urgenta, anunta ISU.

Detasamentul de Pompieri „Capitan Marchis Adrian” Baia Mare a intervenit in localitatea Coas, unde un incendiu a izbucnit in camera de zi a unei case de vara. Focul a distrus circa 50 kg de materiale textile, diverse obiecte de mobilier si aparatura electrocasnica. Cel mai probabil, incendiul a pornit de la jarul cazut din sistemul de incalzire.

Tot pompierii baimareni au intervenit in cazul unui accident rutier produs pe bulevardul Republicii din municipiul Baia Mare. In urma accidentului a rezultat o victima, in varsta de 32 de ani, care a fost preluata de catre echipajul de prim ajutor al S.M.U.R.D. Baia Mare si transportata la spital.

La Mocira, pompierii militari din cadrul Detasamentului Baia Mare au lichidat un incendiu, izbucnit la vegetatie uscata, in urma caruia au ars circa 30 de hectare de vegetatie. Garda de Interventie Bogdan Voda a intervenit la Slatioara, unde in camera de zi a unei locuinte a izbucnit un incendiu. Cel mai probabil, incendiul a pornit de la o lumanare lasata aprinsa si nesupravegheata. Focul a distrus o masa si o usa din lemn.

Cea din urma interventie de ieri a fost cea a pompierilor din Borsa, care au intervenit in Moisei pentru a lichida un incendiu izbucnit la un cos de fum. In urma incendiului a ars doar funinginea din cosul de evacuare al fumului.

ZiarMM

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 1