Cine a castigat Cupa Satelor la Oina

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

Federatia Romana de Oina in colaborarea cu Ministerul Agriculturii si Dezvoltarii Rurale, Primaria si Consiliul Local al comunei Chiuiesti – jud.Cluj si C.S.Izvorul Chiuesti Cluj au organizat in perioada 6-7 august, pe stadionul din comuna Chiuiesti, Cupa Satelor la Oina seniori si Cupa “Pintea Viteazul’’ o competitie traditionala ce se organizeaza anual in frumoasa comuna clujeana.

Cu aceasta ocazie s-a reluat colaborarea dintre Federatia Romana de Oina si  Ministerul Agriculturii si Dezvoltarii Rurale in ceea ce priveste activitatile de promovare a sportului nostru national, la eveniment fiind prezent din partea ministerului, Vasile Romulus Duica care a apreciat in mod pozitiv atat organizarea cat si jocurile de oina care au avut loc.

Echipe participante:

-CS Brigada Gheraesti – Neamt

-CS Biruinta Gheraesti – Neamt

-CS Izvorul Chiuiesti – Cluj

Din motive obiective echipele Spicu Horia din Constanta si Stejaru Parcovaci din Iasi nu au putut face deplasarea la Chiuiesti, competitia desfasurandu-se in final cu trei echipe.

La ,,Cupa satelor’’ sistemul de joc a fost turneu simplu tur-retur. Meciurile au fost deosebit de spectaculoase cu dese rasturnari de situatie, in final toate echipele fiind la egalitate de puncte. Astfel  clasamentul s-a stabilit dupa punctaveraj.

Rezultate inregistrate:

Brigada – Izvorul 6-8

Brigada – Biruinta 18-16

Biruinta – Izvorul 15-9

Izvorul – Biruinta 4-11

Biruinta – Brigada 12-16

Izvorul – Brigada 19-9

Clasament:

Locul I- Biruinta- 8p (+7)

Locul II- Izvorul – 8p (-1)

Locul III – Brigada- 8p (-6)

La ,,Cupa Pintea Viteazul’’ clasamentul final arata astfel:

Locul I – Izvorul

Locul II – Brigada

Locul III – Biruinta

Festivitatea de premiere s-a organizat in deschiderea sarbatorii traditionale organizate in localitatea clujeana in cinstea lui Pintea Viteazul, cel care s-a nascut pe aceste meleaguri. Au fost prezente numeroase oficialitati care au inmanat sportivilor diplome, cupe si medalii.

Apoi organizatorii au oferit o masa festiva pentru toti participantii si un spectacol folcloric sustinut de numerosi artisti din zona.

Federatia a fost reprezentata la acest eveniment de Calin Moje-membru in Biroul Federal, iar arbitrajul a fost asigurat de Cristian Moje (Baia Mare), Radu Parnau (Baia Mare) si Borodi Vasile (Cluj-Napoca).

ZiarMM.ro

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 2
Reclame home 2

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1