Cine este noul director medical al Spitalului Judetean Baia Mare

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

Incepand de luni, 13 mai, Spitalul Judetean de Urgenta “Dr. Constantin Opris” Baia Mare are un nou director medical interimar. Este vorba despre dr. Margareta Pirvanoiu, medicul care coordoneaza sectia de Neonatologie a spitalului, de peste 4 ani, se arata intr-un comunicat al unitatii medicale.

Absolventa a Universitatii de Medicina si Farmacie din Bucuresti, medic primar pediatru cu masterat in Terapie Intensiva Neonatala, competenta in ecocardiografie si management sanitar, dr. Margareta Pirvanoiu isi preia noile atributii increzatoare in echipa medicala a spitalului.

“Sunt un om de echipa, pentru care colaborarea si comunicarea reprezinta o prioritate. In spitalul nostru lucreaza profesionisti si am convingerea ca vom reusi sa actionam pentru buna desfasurare a activitatii medicale, atat in beneficiul cadrelor, cat si a pacientilor. Onestitatea, transparenta si increderea au un rol foarte important in obtinerea rezultatelor favorabile”, a declarat noul director medical interimar.

Executivul Spitalului ii ureaza mult succes in noua functie, iar dr. Prie Andrei, cel care a fost, pana in prezent, director medical interimar, ii multumeste pentru intreaga colaborare.

“O felicit pe doamna dr. Margareta Pirvanoiu. Este un medic cu o experienta de peste 20 de ani in sistemul medical, cunoscuta pentru rezultatele exceptionale intreprinse in activitatea de specialitate si in dezvoltarea unor proiecte dedicate copiilor, in special a celor care au necesitat terapie intensiva. Doresc sa ii multumesc si domnului dr. Prie Andrei pentru implicarea in asigurarea unei conduceri eficiente“, a declarat dr. Pop Vasile-Ioan, manager interimar al Judetean de Urgenta “Dr. Constantin Opris” Baia Mare.

ZiarMM

Print Friendly, PDF & Email
Reordonat – Reclame home 2
Reordonat – Reclame home 2
Reordonat – Reclame home 2

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole