Cine este soferul anului 2014 la Urbis

Reclame home 1
Reclame home 1

soferul anuluiVineri, 27 februarie, in sala ”Gheorghe Pop de Basesti” a S.C. URBIS S.A. Baia Mare a avut loc sedinta cu ocazia Zilei Martisorului, la care au participat angajatele societatii.

Cu acest prilej a avut loc si premierea castigatorilor la concursul ”Soferul anului 2014”, organizat de Directia de Exploatare. Clasamentul a fost stabilit de catre o comisie din cadrul societatii

In urma evaluarii, rezultatelor obtinute de conducatorii auto in 2014, s-a stabilit urmatorul clasament:
– Locul I – Bodnar Csaba
– Locul II – Groza Adrian
– Locul III – Schiop Beniamin
– Pop Ioan I

Castigatorul locului I a fost premiat cu o bicicleta. Ocupantii locurilor II si III au primit din partea societatii premii in bani. ”Speram ca in acest an premiile sa fie mai consistente, iar de la bicicleta sa trecem la urmatoarea etapa”, a declarat Ion Pop, directorul general al S.C. URBIS S.A. Baia Mare.

De asemenea, Directia de Exploatare si Serviciul Legitimatii de Calatorie si Control au efectuat o analiza asupra activitatii controlorilor, pe anul 2014, in urma careia s-a stabilit urmatorul clasament:
– Locul I – Barcan Ioan
– Locul II – Filip Delia
– Oros Delia
– Locul III – Somkereki Liliana
– Tasi Maria

Cele cinci persoane au fost recompensate cu diferite sume de bani.

ZiarMM

Print Friendly, PDF & Email
Reordonat – Reclame home 2

Related posts

6 Comments

 1. Andrei Barbos

  Dupa ce l-au desemnat sef de tulumba pe fauritorul Marii Uniri, George Pop de Basesti a fost avnsat la satutul de sofer comunitar. Pe cand boacter la politia locala?

  Reply
 2. Consilier

  …..soferul anului 2014 , la propunerea Rapidului, este…este…este …primarul din Baia Mare , Katalin K.k. Cerekes , zi de zi !!!

  Reply
 3. Geo

  Militarilor în rezervă sau în retragere le este interzis portul uniformei militare atunci când participă la şedinţe, întruniri, manifestaţii de orice fel şi emisiuni televizate organizate de instituţii, partide, organizaţii politice sau apolitice, cu excepţia activităţilor cu caracter militar sau a manifestărilor oficiale prevăzute de Ordinul nr. M.146/2003.

  Reply
 4. dilau

  prietene steko, ca tot esti mare specialist in suruburi, vaselina,chei franceze, camioane si soferi profesionisti . – ca doar nu vin singure la reparat -:))). as fi curios sa aflu care ar putea fi criteriiile pentru a putea declara pe cineva soferul anului?.cumva: 1). sa nu fie prins niciodata beat la volan. 2) sa nu fie prins niciodata cu vreo canistra de motorina. 3). sa scoata cei mai buni timpi pe cursa, adica s-o ia pe scurtatura. 4),5) si 6) le astept de la tine.:))).

  Reply
  1. STEKO

   Ha,ha,ha!Sint de 9 ani la aceasta firma de transport si n-a fost desemnat niciodata vre-un sofer ca fiind ,,soferul anului”.Si ce sa-ti spun?unii au dat pozitiv la ,,suflat”altii au dat cu camionele de tot in ce se putea da(cam 3 camione /an distruse total,chiar si aici mai cade cu canistra(int-adevar se poarta ,,canistra”de 1-200 litri+pompa aferenta 🙂 ,de discurile de tacograf ti-am mai spus ca sint ca OZN-rile,cam zboara,magnetul este ..la putere,mai ai 3 ore de ,,card”,iei un camion de disc si-ti faci pauza..conducind,scurtaturi nu prea exista…presupun ca de aia nu a nominalizat seful nici-un sofer ca fiind ceel mai bun…

   Reply
 5. ioan

  Chiar ca este de prost gust individul Pop Rapidu. Cand un om nu mai are motive profesionale si argumente pt a isi sustine competenta, isi afiseaza uniforma militara. Ce penibil. Corecta mentiunea lui Geo si intreb angajatii Urbis daca e adevarat ca la cere angajatilor sa i se adreseze cu „sa traiti” si „dle general”?

  Reply

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole