Cine se va ocupa de intretinerea si repararea masinilor Primariei Baia Mare

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

Primaria Baia Mare a semnat in luna aprilie un contract cu firma baimareana SC Euro House NM SRL privind intretinerea si repararea autoturismelor care apartin municipalitatii.

Practic, prestatorul se obliga sa presteze serviciile de intretinere, reparatii si revizii (inclusive montare, echilibrare si vulcanizare, piese de schimb si manopera) pentru toate autoturismele ce fac parte din parcul auto al Primariei Municipiului Baia Mare.

Pretul convenit pentru indeplinirea contractului, platibil prestatorului de catre achizitor, este de maxim 75.000 lei, la care se adauga TVA, conform contractului postat pe site-ul Primariei.

Executarea contractului incepe de la data semnarii si inregistrarea acestuia la sediul autoritatii contractante pana la data de 31 decembrie 2017.

Vlad HERMAN

 

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 2
Reclame home 2

Related posts

4 Comments

 1. corin

  Jalnic.Satmarenii ne bat la toate capitolele.Au doua parcuri industriale,aeroport operarational,drumuri bune,turism mai performant decat al nostru,locuri de munca noi si un PIB-peste al nostru,Acum nu mai suntem in stare nici macar sa ne reparam masinile in oras astfel incat le ducem pana in Satu Mare.Avem parte numai de idioti,care au ridicat nepriceperea la nivel de arta.

  Reply
 2. Euro House

  Euro House este in la ieșirea din Baia Mare, lângă Dacia Service. De unde ai scos-o ca trebuie sa ducă mașinile pana in Satu Mare?

  Reply
 3. ioan

  In contract neste precizari oare sunt??? adicatelea turismele particulare ale sefilor din PRIMARIA Baia Mare ,, unde se repara???,, sau este vorba despre un alt contract,, tot din bani publici!!!!!!! pentru ca asta este o practica BINE INJGHEBATA DE CATRE sefii din locatie ,, TRADITIONALA de cel putin 5ani!!!!!!!!!,,, insa acum cu un primar puscarias falsurile VOR SI MAI IN FLOARE,, a prins curaj pudoarea traseista politic si prin puscarii– arest!!!!!!!!!!!!! vai de curul nostru baimareni !!!!!!!!!!!!!

  Reply

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1