Cine sunt tinerele moarte in accidentul de la Jibou

Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general

Cele patru tinere care au murit joi seara in teribilul accident de la Jibou provin din mai multe localitati ale judetului Maramures.

Astfel, Sara Pop, Claudia Barbos, Madalina Parja si Maria Stet sunt fetele care nu au mai scapat cu viata dupa ce trenul R4046 Baia Mare – Jibou a lovit violent masina in care se aflau.

A cincea victima, Sanda Ungur, a scapat cu viata, dar se afla in stare grava.

Tinerele se intorceau de la Cluj-Napoca, unde au participat la festivitatea absolventilor Universitatii Tehnice din Cluj-Napoca.

Vlad HERMAN

Foto: observator.tv

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3

Related posts

3 Comments

 1. banhidi

  uite… inca o problema in care statul roman s-ar putea implica de 100 de ori mai mult decat o face in prezent: rezolvarea problemelor la trecerile la nivel cu calea ferata… o problema generala in Romania…credeti ca acest accident ar mai fi avut loc daca erau montate bariere sau trecerea era semnalizata corespunzator optic si acustic? sau mai “occidental”, era construita o pasarela a drumului peste calea ferata? eu zic ca nu… insa mai bine statul roman cheltuie banii pe cu totul alte “prostii” decat sa rezolve aceasta problema importanta… subventionam cu bani grei televiziunea romana, dam salarii uriase angajatilor din institutiile de stat, inclusiv celor de la CFR si parlamentarilor, etc, etc etc…risipim banul public cu o larghete iesita din comun… siguranta cetateanului insa, ce mai conteaza?

  Reply
 2. andrei

  @banhidi Trecerea era semnalizata acustic si vizual. Nu stiu de ce nu a auzit/vazut si a continuat trecerea

  Reply
 3. george

  Stim ce semnalizari au fost si soferul le-a ignorat? Daca este si asta o problema, de indisciplina in trafic? Spun asta cu lacrimi in ochi, dar trebuie rezolvata si asta (disciplina). Calea ferata se vede de departe, nu e o poteca.

  Reply

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *