Cine va fi directorul executiv al Fundatiei “Baia Mare 2021”

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

tranzactie-vanzare-cumparare-semnatura-acteDirectorul Directiei Juridice din cadrul Primariei Baia Mare, Mircea Niculae, va ocupa functia de director executiv al Fundatiei “Baia Mare 2021”, care trebuie sa desfasoare demersurile pentru dobandirea personalitatii juridice a noii fundatii.

Infiintarea fundatiei va avea loc luni, 16 martie, odata cu votul consilieri locali baimareni, fundatia urmand sa se ocupe cu atingerea obiectivului municipalitatii ca Baia Mare sa devina Capitala Europeana Culturala in 2021.

In proiectul de hotarare ce va fi dezbatut luni de alesii locali se mai arata ca patrimoniul initial al fundatiei va fi de 97.500 lei.

Vlad HERMAN

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

2 Comments

 1. Ioan

  O mizerie a primaului. Niculai e un fost comisar de garda incompetent și bâlbâit. Cea care trebuia sa fie în funcție este secretara municipiului Todoran.și nu r… ăla. RUSINE CHERECHEȘ

  Reply
  1. Vasile

   Se pare Ioane ca te-ai “intersectat” cu GF si ti-a ramas “rusinea” in ceva amenzi .Apoi Ioane, ce mare specialist si in ce domeniu esti de poti aprecia competenta profesionala a unei alte persoane. Cat despre “balbait”, cam balbait este comentariu tau .

   Reply

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2