Cine vine dupa Anghel – Liberalii isi vor anunta candidatul pentru primarie, in luna decembrie

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

esarfa primar pnl baia mare

Pentru PNL, batalia electorala a inceput. In premiera, liberalii isi vor anunta candidatii pentru primarii, inca din acest an. Copresedintele PNL Alina Gorghiu afirma ca la inceputul lunii decembrie vom avea numele celor inscrisi in campania electorala din 2016.

„In cateva saptamani, toate filialele vor demara o cercetare sociologica, urmand a avea rezultatele acestor sondaje in aproximativ o luna. In functie de aceste sondaje, vom decide candidaturile. La inceputul lunii decembrie, vom fi in masura sa va spunem toti candidatii la nivel national. Sau aproape toti. Este un lucru fara precedent pentru un partid din Romania. Tine nu doar de dimensiunea partidului, ci si de respectul pentru cetatean, care trebuie sa stie cu ce oferta electorala vine candidatul liberal”, a spus Gorghiu.

Pentru Maramures, cel mai asteptat nume este acela al candidatului pentru Primaria Baia Mare. Chiar daca la ultimele alegeri Catalin Chereches a obtinut un procent foarte bun, liberalii cred ca edilul baimarean poate fi invins de candidatul lor, dupa ce primarul i-a tradat pe cei care l-au propulsat in functie.

Pana acum, mai multi liberali s-au inscris in cursa interna in partid. Mircea Man, copresedinte PNL Maramures, a precizat ca sunt in numar de cinci. Cele mai vehiculate nume sunt Cristian Niculescu Tagarlas, Calin Bota, Cristian Anghel, Felician Cernestean si Mircea Dolha.

Copresedintele PNL s-a aflat in Maramures timp de doua zile, perioada in care a avut diverse intalniri in Baia Mare si Sighetu Marmatiei, cu membri de partid, oameni de afaceri sau simpli alegatori.

ZiarMM

Print Friendly, PDF & Email
Reordonat – Reclame home 2
Reordonat – Reclame home 2
Reordonat – Reclame home 2

Related posts

7 Comments

 1. jan

  liberalii fac o mare greseala care-i va costa primaria baimareana. A promova, ca si candidat, pe Cristian Anghel e sinonim cu a accepta ca un condamnat penal poate fi eligibila. Anghel mai are de platiti o suma catre municipiu, are cazier, nu poate fi reabilitat pana nu-si stinge datoria asa ca si-au dat cu stangu-ndreptul. PNL Maramures are si asa probleme air cu un presedinte anchetat de DNA si un copresedinte dezavuat pentru prestatia si comportamentul mitocanesc are toate sansele sa piarda competitia electorala.

  Reply
  1. Emil

   Sunt de acord cu tine; cu Anghel nu vom castiga sigur, dar nici cu ceilalti nominalizati nu prea cred. Adevarul ca PNL-ul NU ARE candidati credibili pt. Primaria Baia Mare.!

   Reply
 2. Liberal

  Cel mai indicat si cu sanse mari de a cistiga este Calin Bota. Am luat pulsul in acest sens printre baimareni in week-endul care s-a incheiat.
  Liberarilor daca vreti Primaria din Baia Mare, sa candideze Domnul Calin Bota.

  Reply
  1. jack

   Cred ca glumesti amice. Cu sau fara mesa? La ce discurs impiedicat are poate te-a convins pe tine. In plus il pupa-n c..pe Chereches,uita-te la sedintele CL. Ce naiba tot consiliul e pliun de babe, bosorogi, cheliosi si tampiti. Ai luat pulsul unde, la bicicleta sau la cafeneaua din parc?

   Reply
 3. functionara

  lasati-ne pe noi sa decidem. Noi, femeile functionare publice in primaria baia mare il vrem inapoi pe dnu Anghel. Spre deosebire de actualul sef el era un lord care chiar… nu te forta sau umilea. Asta e roata vietii, vrei o promovare platesti cu ce poti dar nu erai hartuita. Anghel PRIMAR

  Reply
  1. cuscra

   Esti vreuna din presupusele ,, prietene” sau vreo,, nepoata”, ca atunci chiar incep sa te inteleg.Greseala lui Cache, mare greseala,e ca nu a scapat de voi, ca oricum la competente cred ca doar barbatii vostri si Cristinel, pot sa va dea nota.Sau gresesc ? Sotii mai putin ?

   Reply
 4. justitiar

  e tarziu in decembrie, imaginea unui candidat cu sanse de castig trebuie promovata din timp. chereches e in campanie din prima zi de mandat iar voi vreti sa decideti in decembrie? cine e genialul care ia asemenea decizii. in plus chiar sunteti inconstienti, candidate ca Dolha, Anghel, Bota si Cernestean sunt aiureli, asa cum l-au scos pedelistii pe Pop Fanica ultimaq oara. Sa fim seriosi daca PNL vrea sa dea primar atunci sa-l sustina pe CN Tagarlas.

  Reply

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole