Cinematograf ”drive-in” în parcarea Baia Mare Value Centre (VIDEO&FOTO)

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

Reprezentanții dezvoltatorului și operatorului imobiliar Prime Kapital a prezentat marți, 16 iunie, în cadrul unei conferințe de presă măsurile implementate în centrul comercial Baia Mare Value Centre. Printre acestea se numără:

  • Dezinfectarea periodică a spațiilor comune și suprafețelor cu grad ridicat de contact
  • Instalarea dozatoarelor cu dezinfectant pentru mâini la intrare
  • Înlocuirea săpunului din toalete cu săpun dezinfectant
  • Verificarea temperaturii vizitatorilor la intrarea în centrul comercial
  • Distribuirea măștilor de protecție la intrare
  • Verificarea periodică a stării de sănătate a personalului
  • Purtarea obligatorie a măștilor de protecție și respectarea normelor de igienă de către angajați
  • Respectarea prevederilor legale cu privire la distanțarea socială de către agenții comerciali
  • Aplicarea indicatoarelor de distanțare pentru asigurarea unei distanțe adecvate între persoane
  • Comunicarea regulilor de sănătate și siguranță și a celor de distanțare socială semnalistică și anunțuri radio în incinta centrului comercial

La rândul lor chiriașii au implementat măsuri suplimentare de siguranță precum păstrarea unei distanțe minime la casele de marcat si accesul unui număr redus de cumpărători în același timp în magazine.

”Ultimele luni au adus multe provocări pentru noi ca oameni și profesioniști în rolul de a asigura cu bunuri și servicii zeci de comunități din România. Echipa noastră a studiat în detaliu cele mai eficiente modalități de a reduce riscurile de îmbolnăvire și le-a implementat, în timp record, în centrele comerciale. Avem mijloacele și produsele necesare pentru a acționa într-un mod responsabil în continuare și vă mulțumim pentru încredere”, declară Gabriel Malanca, Asset Manager Prime Kapital.

Baia Mare Value Centre dispune de un acces facil pedestru și auto și de spații de parcare in aer liber generoase. Datorită echipamentelor de control al fluxului de clienți se poate monitoriza în timp real numărul de vizitatori aflați simultan în același spațiu. Pentru că accesul în majoritatea magazinelor se realizează direct din parcare, fără a fi necesară parcurgerea unor zone comune închise majoritatea timpului petrecut de clienți în afara magazinelor este în aer liber.

Cea mai spectaculoasă noutate adusă de Prime Kapital este lansarea cinematografelor ”drive-in” în parcările centrelor comerciale din: Baia Mare, Zalău, Roman și București. Ecranele de proiecție instalate au dimensiunea de 23 x 13 m, fiind cele mai mari ecrane cinematografice exterioare din România.

”Toți resimțim lipsa evenimentelor de divertisment cu care ne-am obișnuit în fiecare vară. Am investit în ecrane de proiecție de dimensiuni mari și vom difuza blockbustere recente pentru a oferi o experiență deosebită în condiții de siguranță. Accesul la evenimente este gratuit, pe bază de înscrieri iar primul film va fi difuzat pe 26 iunie la Baia Mare.”

Filmele vor fi difuzate în fiecare seară de la ora 21:30, începând cu 26 iunie.

Vlad HERMAN

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2