Cinematografie: Aladdin trebuie sa infrunte Godzilla pentru a-si pastra primul loc in boxoffice

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

La sfarsitul saptamanii trecute nimic nu a putut sa opreasca superproductia Disney “Aladdin” sa se instaleze confortabil pe prima pozitie in boxoffice-ul nord-american, insa pentru a-si pastra aceasta pozitie inca o saptamana, Aladdin va trebui sa dea piept cu Godzilla, legendarul monstru aflat incepand de vineri in fata unor noi aventuri pe marile ecrane in productia “Godzilla: King of the Monsters”.

In “Godzilla: King of the Monsters”, care este lansat tot vineri si in cinematografele din Romania, Godzilla lupta impotriva unor monstri precum Mothra, Rodan dar si a temutului King Ghidorah, o bestie cu trei capete. Filmul, in regia lui Michael Dougherty, ii are in distributie, printre altii, pe Kyle Chandler, Vera Farmiga, Millie Bobby Brown si Ken Watanabe.
Conform expertilor, acest film ar putea realiza incasari de peste 50 de milioane de dolari la sfarsitul acestei saptamani. Pentru comparatie, “Aladdin” a obtinut incasari de 86,1 milioane de dolari in weekend-ul trecut.

O alta lansare importanta a sfarsitului de saptamana este filmul biografic “Rocketman”, despre viata si cariera artistica a celebrului muzician britanic Elton John. Filmul, in regia lui Dexter Fletcher, propune o incursiune in viata lui Elton John, in perioada sa de debut, inainte de a ajunge la statutul de vedeta internationala. Rolurile principale sunt interpretate de Taron Egerton, Jamie Bell, Richard Madden si Bryce Dallas Howard.

Filmul horror “Ma”, in regia lui Tate Taylor, inchide lista lansarilor din acest sfarsit de saptamana. Cu o distributie importanta, poate neobisnuita pentru un film horror, din care fac parte Octavia Spencer, Diana Silvers, Juliette Lewis si McKaley Miller, “Ma” spune povestea unei femei singuratice care se imprieteneste cu un grup de adolescenti si decide sa-i lase sa organizeze o petrecere in casa ei. Totul se desfasoara ca pe roate, tinerii se bucura de petrecere, cand incep sa se produca niste lucruri ciudate care ii fac sa-si puna intrebari cu privire la adevaratele intentii ale gazdei lor.

Print Friendly, PDF & Email

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2