UPDATE: Cinematograful Minerul, din nou in atentia Consiliului Local Baia Mare

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

UPDATE: Proiectul a fost adoptat.

Cinematograful Minerul din Piata Libertatii revine in atentia Consiliului Local BaiaMare.

Conform unui proiect de hotarare ce va fi supus votului alesilor locali in sedinta ordinara de marti, 30 ianuarie, municipalitatea doreste sa reabiliteze imobilul.

„Se aproba contractarea cu o firma specializata a serviciilor pentru realizarea Studiului de oportunitate prin care sa se stabileasca modalitatea legala cea mai avantajoasa pentru reabilitarea si administrarea cinematografului Minerul cu respectarea destinatiei spatiului conform prevederilor art II din Legea nr.303/2008 privind aprobarea Ordonantei de urgenta a Guvernului nr. 7/2008 pentru modificarea si completarea Ordonantei Guvernului nr.39/2005 privind cinematografia, precum si pentru modificarea Legii nr.328/2006 pentru aprobarea Ordonantei Guvernului nr.39/2005 privind cinematografia”, se arata in proiectul de hotarare.

Vlad HERMAN

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

2 Comments

 1. grig

  alti bani f….de-a moca pe tot felul de documentatii SF. Idiotul asta isi plateste articole la ziaristi pupincuristi din bani publici si mai are tupeu sa faca tot felul de HCL fantasmagorice. Mai du-te invartindu-te cu toata gasca ta de hoti…

  Reply
  1. Sitar Corina

   Cel mai simplu e sa zugravesti ( sa reabilitezi cica),mai greu e sa construiesti ceva de la zero,care sa mai si aduca ceva plus valoare.Economic orasul e praf si hai sa recunoastem,daca economistul e paralel cu problema,avocatul e asijderea.

   Reply

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2