Cineva acolo sus il iubeste si il scapa de demolare. Un magazin PROFI din Baia Mare, fara AUTORIZATIE de FUNCTIONARE

profi-sediu-2-micCazul magazinelor Profi deschise in Baia Mare continua sa ne uimeasca. Pe zi ce trece apar elemente noi, menite a confirma starea de ilegalitate in care acestea functioneaza.

Cel mai recent inaugurat, magazinul situat in cartierul Feneziu (str. Barajului) si-a primit clientii in 25 iunie, 2015, insa nici astazi nu detine autorizatie de functionare. Practic, desfasoara activitati comerciale in afara legii.

Cu doar cateva zile inaintea deschiderii, in data de 21 mai, reprezentantii societatii Profi Rom Food au solicitat un aviz de principiu, in vederea functionarii spatiului comercial. Acesta a fost eliberat in data de 4 iunie 2015, si a fost valabil 90 de zile. Adica pana la inceputul lunii septembrie. Dupa 90 de zile, incepand cu 3 septembrie, pentru a putea efectua acte de comert, punctul de lucru avea nevoie de autorizatie de functionare definitiva. Insa actul respectiv nu s-a eliberat.

Abia in 19 octombrie, s-a depus solicitarea privind eliberarea autorizatiei de functionare, aceasta aflandu-se in curs de solutionare pe birourile Primariei.

Pana acum, institutia condusa de edilul Catalin Chereches nu a miscat un deget in cazul ilegalitatilor comise de Profi, desi Primaria a fost sesizata cu privire la acest caz in urma cu mai bine de o luna.

Situatia abuzurilor comise de Profi in Baia Mare este urmatoarea: magazinul deschis pe str. Barajului nu are autorizatie de construire si nici de functionare, iar alte doua puncte de lucru (Decebal si Iuliu Maniu) nu detin autorizatie de construire, functionand in afara legii.

Ciprian DRAGOS

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 2
Reclame home 2

Related posts

3 Comments

  1. Ioan

    Cercetarea penala urgenta a vinovatilor !
    Demolarea urgenta pentru micsorarea pagubelor a altor agenti economici …aici vorbim si de concurenta neloiala + favorizarea fatisa de catre unii functionari publici a unei unitati economice ce nu functioneaza LEGAL ..infractiune ASIMILATA faptelor de CORUPTIE !!
    Alo…autoritati din Baia Mare…treziti-va…altfel sunteti partase la aceste faradelegi !

    Reply

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 1