septembrie 27, 2021

UPDATE: Cioban care se simte rau, cautat de salvamontistii din Cavnic

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

UPDATE – Salvamont Maramures: “Salvamontistii au reusit sa ia legatura telefonic cu ciobanul si din indicatiile oferite de acesta au stabilit zona in care se afla. De foarte scurt timp ciobanul a fost localizat de echipa de prim raspuns a Salvamont Maramures, formatia Cavnic in zona stancilor sub Pietrele Soimilor.

La fata locului se afla si Politia si un echipaj de la SMURD. Ciobanul gasit se afla in stare de ebrietate. In urma consultului medical efectuat la fata locului acesta a refuzat transportul la spital. Misiune incheiata pentru Salvamont Maramures”.

Salvamont Maramures a anuntat miercuri, 11 septembrie, in jurul orei 22.35, ca un cioban, care momentan nu poate fi localizat, se simte rau.

Salvamontistii din Cavnic au plecat in cautarea barbatului.

“In urma unui apel venit prin 112 am fost anuntati ca in zona Cavnic sub stanci un cioban se simte rau si are nevoie de ajutor. Problema e ca nu poate transmite o locatie si nici nu poate fi localizat….

Echipa de prim raspuns a Salvamont Maramures formatia Cavnic a plecat la cautari, iar echipa de suport este in asteptare…”, precizeaza Salvamont Maramures, pe Facebook.

Vlad HERMAN

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2