Cioban din Muntii Rodnei, salvat de jandarmi

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

Jandarmeria Maramures a fost solicitata printr-un apel telefonic, miercuri 30 iulie, in jurul orei 11.00, sa intervina pentru salvarea unei persoane aflata la o stana din Muntii Rodnei,  ce necesita de urgenta ingrijiri medicale .

In cel mai scurt timp, s-a constituit o echipa de cautare-salvare, formata din doi jandarmi din cadrul Postului Montan Borsa, doi membri ai Serviciului Salvamont Borsa si un reprezentant al Parcului National Muntii Rodnei, care a pornit inspre Varful Cuptor, situat la o altitudine de1200 m, in cautarea ciobanului ce necesita ingrijiri medicale.

In jurul orei 12.30, echipa de salvare din judetul Maramures si cu un lucrator al Postului de Politie al comunei Sant din judetul Bistrita Nasaud, au ajuns la persoana care solicitase ajutorul, acesta se afla la stana, era constient insa nu se putea deplasa.

Persoana in cauza a fost coborata cu ajutorul unei targi de echipa de salvare sosita la fata locului, pana la autospeciala SMURD sosita din Vatra Dornei, de unde a fost dusa la spital pentru acordarea de ingrijiri medicale.

ZiarMM.ro

Print Friendly, PDF & Email

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2