”Ciobanas cu turma de oi” de Nicolae Grigorescu, adjudecat la 55.000 de euro

PNL

Tabloul “Ciobanas cu turma de oi” de Nicolae Grigorescu a fost adjudecat, miercuri seara, cu suma de 55.000 de euro la licitatia de Martisor – pictura si sculptura organizata de Artmark in Capitala, informeaza AGERPRES.

Intre lucarile cumparate la preturi ridicate s-au numarat “Ghiocel” de Grigorescu – 24.000 de euro, “Flori de primavara” de Nicolae Tonitza si “Clopotnita Manastirii Viforata” de Gheorghe Petrascu – fiecare la 12.000 de euro, “Peisaj cu case” de Alexandru Ciucurencu, “Turbanul rosu” de Theodor Pallady – fiecare la 5.000 de euro, “Targul de duminica” de Rudolf Schweitzer Cumpana si “Ciclamene” de Nicolae Vermont – fiecare la 2.750 de euro si sculpturile “Perseu” (Omagiu lui Benvenuto Cellini) de Salvador Dali si “Om, timp, spatiu” de Ion Mandrescu – fiecare la 3.500 de euro.

Marti seara Artmark a mai organizat o sesiune dedicata Martisorului, care a inclus arta decorativa si bijuterii. Licitatia a avut vanzari totale de aproape 112.000 de euro, iar cel mai bine vandut lot a fost bratara din aur alb cu diamante si smaralde la 4.500 de euro.

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 1