”Ciobanas cu turma de oi” de Nicolae Grigorescu, adjudecat la 55.000 de euro

Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general

Tabloul “Ciobanas cu turma de oi” de Nicolae Grigorescu a fost adjudecat, miercuri seara, cu suma de 55.000 de euro la licitatia de Martisor – pictura si sculptura organizata de Artmark in Capitala, informeaza AGERPRES.

Intre lucarile cumparate la preturi ridicate s-au numarat “Ghiocel” de Grigorescu – 24.000 de euro, “Flori de primavara” de Nicolae Tonitza si “Clopotnita Manastirii Viforata” de Gheorghe Petrascu – fiecare la 12.000 de euro, “Peisaj cu case” de Alexandru Ciucurencu, “Turbanul rosu” de Theodor Pallady – fiecare la 5.000 de euro, “Targul de duminica” de Rudolf Schweitzer Cumpana si “Ciclamene” de Nicolae Vermont – fiecare la 2.750 de euro si sculpturile “Perseu” (Omagiu lui Benvenuto Cellini) de Salvador Dali si “Om, timp, spatiu” de Ion Mandrescu – fiecare la 3.500 de euro.

Marti seara Artmark a mai organizat o sesiune dedicata Martisorului, care a inclus arta decorativa si bijuterii. Licitatia a avut vanzari totale de aproape 112.000 de euro, iar cel mai bine vandut lot a fost bratara din aur alb cu diamante si smaralde la 4.500 de euro.

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *