Ciolos: Am facut un calendar etapizat pe buget cu obiectivul de a-l finaliza si adopta pana in jurul datei de 10 decembrie

Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general

bani calcule finantePremierul Dacian Ciolos a anuntat sambata ca a fost facut un calendar “etapizat” de discutie pe buget, cu obiectivul de a-l finaliza si adopta pana in jurul datei de 10 decembrie, scrie Agerpres.

“Noi ne-am facut un calendar etapizat de discutie pe buget, cu obiectivul de a finaliza si de a adopta acest buget pana in jurul datei de 10 decembrie. Deci, in aceasta prima etapa discutam deocamdata de alocarile bugetare, plafoanele bugetare pe diferitele ministere si apoi o sa discutam si de cifrele, de calculele privind veniturile si vizavi de legislatia deja adoptata si ce putem acoperi”, a afirmat prim-ministrul intr-o conferinta de presa.

El a mai anuntat ca luni dupa-amiaza va avea loc o noua intalnire informala a Guvernului la Palatul Victoria in care ministrul de Finante va veni cu o analiza.

“Deci, noi am luat un proiect de buget care a fost lasat de fostul guvern in Ministerul Finantelor. In prima sedinta de guvern ministrii au solicitat un timp de ragaz sa-si analizeze prioritatile pentru anul care vine, inclusiv prioritati cu un posibil impact bugetar. Le-am dat termen pana duminica seara sa isi clarifice aceste proiecte cu care vor sa vina in bugetul pentru 2016.

Si luni dupa-amiaza vom avea din nou o intalnire informala de guvern aici, la Palatul Victoria, in care doamna ministru de Finante va veni cu o prima analiza a acestor solicitari si a ceea ce era deja prevazut in buget pentru alocarile bugetare pe ministere, acele asa-zise plafoane bugetare pe ministere (…)”, a explicat Dacian Ciolos, referindu-se la proiectul de buget pe anul viitor.

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *