Ciolos catre Dragnea: Achizitia “Cuminteniei Pamantului” decurge legal, acest guvern nu stie sa faca lucrurile altfel

Reclame home 1
Reclame home 1

dacian-ciolosPremierul Dacian Ciolos i-a transmis, duminica, liderului PSD, Liviu Dragnea, ca achizitia “Cuminteniei Pamantului” decurge legal, pentru ca Guvernul sau nu stie sa faca lucrurile altfel si nici nu doreste “sa invete de la PSD”, informeaza AGERPRES.

“In timp ce domnul Liviu Dragnea nu mai poate de soarta “Cuminteniei Pamantului” — nicio grija, domnule Dragnea, procesul de achizitie decurge firesc, conform legii, pentru ca acest guvern nu stie sa faca lucrurile altfel si nici nu vrea sa invete de la PSD — la Guvern, “postacii” (citat Liviu Dragnea) lucreaza”, a scris Ciolos pe Facebook.

Premierul sustine ca specialistii din cadrul programului GovITHub lucreaza pentru a face administratia “mai accesibila”.

“Pe scurt, zeci de specialisti IT, bursieri si voluntari, muncesc de zor pentru a face mai accesibil hatisul birocratic din administratia noastra, pentru a elibera statul din captivitatea unor firme care au incheiat contracte strambe pe vremea guvernului PSD. (…) Sper sa avem posibilitatea sa continuam acest mod de lucru si in anii care vin, cu solutii IT simple, inovatoare, in interesul oamenilor. Sistemele IT pot fi dezvoltate si altfel decat s-a facut de multe ori pana acum, cand s-au irosit banii tarii pentru firme de partid, prieteni si parteneri politici proprietari de televiziuni”, precizeaza Dacian Ciolos.

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2