Ciolos catre parlamentari: Va invit sa sustineti efortul Guvernului de a eradica plagiatul

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

dacian ciolos 2Premierul Dacian Ciolos i-a invitat pe parlamentari sa sustina efortul Guvernului de a eradica plagiatul si de a restabili increderea in valoarea studiilor doctorale, adoptand proiectul de ordonanta de urgenta elaborat in acest sens de Executiv, informeaza AGERPRES.

“Clarificarea cadrului normativ privind doctoratele din Romania (…) a fost o tema foarte sensibila pentru societate. Pentru acest Guvern nu e doar o problema de credibilitate a scolilor doctorale din Romania, ci e si o chestiune de principiu pentru ca tine de integritate, de onestitate si de valori pe care noi le-am pus la baza programului de guvernare. Am emis in luna martie (…) un pachet normativ care sa organizeze un proces transparent, dar si eficient de analiza a tezelor de doctorat banuite de plagiat.

In ceea ce priveste ordonanta de urgenta care este acum pe masa dumneavoastra, a Parlamentului, va invit sa sustineti acest efort al Guvernului de a eradica plagiatul si de a restabili increderea in valoarea studiilor doctorale din Romania”, a spus Ciolos, in plenul Camerei Deputatilor, la “Ora premierului”, care a avut luni ca tema problemele din sistemul de educatie.

Integral pe AGERPRES

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2