Ciolos: Daca vrem performanta, integritatea trebuie sa mearga in paralel cu profesionalismul

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

dacian-ciolosPremierul Daniel Ciolos a declarat joi ca pentru a avea performanta in actul administrativ si in serviciul public in general e nevoie de integritate, dar si de competenta si proceduri mai clare, informeaza AGERPRES.

„Problema integritatii e una de atitudine in primul rand. Avem nevoie si de educatie societala, care poate sa se faca sau prin vointa celui din cauza, sau — se intampla in ultima perioada — prin presiunea societatii care cere oameni integri si care lasa spatiu de manifestare celor care pana acum nu si-au gasit locul in structurile administrative sau decizionale, in unele cazuri probabil tocmai ca erau prea integri si nu raspundeau la anumite comenzi. Aici e in primul rand un pas pe care trebuie sa-l facem in schimbarea mentalitatii.

Avem oameni integri care sunt si profesionisti, dar trebuie sa le facem spatiu ca sa se poata manifesta si sa le acordam incredere nu doar formal pentru a da bine in anumite rapoarte, ci chiar sa avem incredere ca un sistem poate sa functioneze bine pentru toti atunci cand in fruntea lui sau la comenzi se afla oameni integri si profesionisti”, a spus Ciolos in cadrul dezbaterii „2016. Anul decisiv pentru reforma integritatii publice”, organizata de Societatea Academica din Romania.

Integral pe AGERPRES

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2