Ciolos despre o eventuala candidatura la prezidentiale: Sunt gata sa imi asum orice decizie pe care o va lua partidul

PNL

Presedintele fondator al Miscarii Romania Impreuna, Dacian Ciolos, a declarat miercuri, cu privire la o posibila candidatura a sa la alegerile prezidentiale, ca este pregatit sa isi asume orice decizie pe care o va lua partidul, pentru a-si promova principiile si valorile in care crede, precum si programul politic, informeaza AGERPRES.

“Principalul nostru obiectiv este, pe de o parte, sa folosim toate alegerile pe care le avem in urmatorii doi ani ca sa ne promovam proiectul politic pe care noi il propunem romanilor si vom folosi toate alegerile pentru asta, dar in acelasi timp pentru noi este esential ca viitorul presedinte al Romaniei sa fie un presedinte care impartaseste valorile si principiile care le impartasim noi, care credem ca sunt bune pentru Romania si vom contribui prin solutia cea mai buna.

Pornind de la principiul acesta, de la ideea aceasta, vom decide care este solutia cea mai buna. Asa cum am spus, sau un candidat al nostru sau sa sustinem un candidat, vom discuta lucrurile astea. In ce ma priveste, eu sunt gata sa imi asum orice decizie pe care o va lua partidul pentru a putea sa promovez principiile si valorile in care cred si programul politic”, a declarat Dacian Ciolos la o dezbatere in Satu Mare.

El a afirmat ca nici pentru alegerile europarlamentare nu se stie inca daca partidul va merge pe lista proprie sau impreuna cu alte formatiuni.

“Spre sfarsitul toamnei vom decide si care e cea mai eficienta modalitate de a atrage oamenii la vot, sa sustina proiectul asta politic. Deci, care e cea mai buna modalitate, sa mergem singuri sau sa mergem in alianta cu cineva. Depinde foarte mult de discutiile pe care le vom avea cu potentiali parteneri si in primul rand cu USR-ul, cu care oricum avem deja discutii de cateva luni, dar vorbim si de modul in care cei pe care ii vrem la vot si pe care ii vrem sa ne sustina vor percepe modul in care putem sa participam”, a spus Ciolos.

Fostul premier a precizat ca pentru europarlamentare sunt cativa oameni pregatiti, iar desemnarea lor se va face printr-un proces democratic in interiorul partidului.

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 1