Ciolos: Domnul presedinte Iohannis stie ca poate conta pe sustinerea mea

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

Fostul premier Dacian Ciolos a afirmat duminica seara, la Realitatea Tv, ca presedintele Klaus Iohannis poate conta pe sustinerea sa “in masura in care continua cu acelasi mod de abordare cu care ne-am obisnuit pana acum”, informeaza AGERPRES.

Intrebat daca, dupa ce nu a mai fost premier, s-a mai intalnit cu presedintele Klaus Iohannis, Dacian Ciolos a raspuns ca a avut discutii “de mai multe ori” cu seful statului.

In privinta unei posibile sustineri a candidaturii lui Klaus Iohannis pentru un al doilea mandat de presedinte al Romaniei, Dacian Ciolos a sustinut ca aceasta depinde de strategia partidului si nu isi poate lua un angajament acum.

Ciolos a adaugat ca presedintele Iohannis este un om in care are incredere.

“Acestea sunt discutii pe care va trebui sa le abordam in partid. Un partid care inca nu exista. Deci aici nu e vorba doar de ce crede Dacian Ciolos, de ce cred eu, ci de care este strategia partidului. (…) Sigur, domnul presedinte Iohannis stie ca poate conta pe sustinerea mea, in masura in care continua cu acelasi mod de abordare cu care ne-am obisnuit pana acum.

E un om in care eu am incredere, e un om care a facut mult pentru Romania mai ales in acest context dificil in 2017 si care, din punctul meu de vedere, atat cat il cunosc, cred ca a si evoluat mult. (…) Nu pot acum sa spun eu si sa-mi iau un angajament in numele unui partid care, inca o data, nu exista, dar pentru mine si cu siguranta, pentru noi, pentru viitorul partid, va fi important sa sustinem candidatul cu cele mai mari sase la alegeri vizavi de coalitia majoritara din Parlament in momentul de fata”, a declarat Ciolos.

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2