Ciolos: Intentionez sa candidez la europarlamentare; oriunde si oricand as candida, prioritatea mea ramane Romania

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

Fostul premier Dacian Ciolos a scris marti, pe pagina sa de Facebook, ca intentioneaza sa candideze la alegerile europarlamentare si ca ”oriunde si oricand” ar candida prioritatea sa ramane Romania, informeaza AGERPRES.

“Azi, intr-un interviu, raspunzand la o intrebare, am spus ca intentionez sa candidez la alegerile europarlamentare. Vreau sa fiu clar: oriunde si oricand as candida, prioritatea mea ramane Romania si situatia de aici. La asanarea situatiei de aici vreau sa contribui si acesta este motivul pentru care intru in politica”, a precizat Ciolos, pe platforma de socializare.

El vorbeste si de chestiunea “confruntarii electorale” si aminteste ca a fost acuzat ca ar evita acest aspect.

“Pe de alta parte, am fost acuzat in mai multe randuri ca nu am curajul confruntarii electorale. In consecinta, am decis ca voi participa in calitate de candidat la primele alegeri in care partidul pe care vrem sa il formam va avea candidati”, spune Ciolos.

Astfel, aminteste fostul premier, primele alegeri sunt cele europene. “In trecut, Parlamentul European a fost un refugiu pentru tot felul de rude si pile ale sefilor si baronilor din partide. De asta contam atat de putin la nivel european. Trebuie sa fim o forta in Europa. Oameni foarte buni trebuie sa ne reprezinte si la Bruxelles. Reforma clasei politice romanesti trebuie sa se intample peste tot si primul pas pe care il putem face e la Bruxelles”, puncteaza acesta.

Ciolos vorbeste si despre alegerile la nivel national. “Insa cele mai importante alegeri pentru noi vor fi localele si parlamentarele din 2020. Atunci se poate transforma Romania”, apreciaza acesta.

Fostul premier Dacian Ciolos a anuntat vineri ca au fost depuse actele pentru infiintarea partidului ‘Miscarea Romania Impreuna’.

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2