Ciolos: Judecatorii de la Inalta Curte de Casatie si Justitie au votat in favoarea Aliantei 2020

Reclame home 1
Reclame home 1

Judecatorii de la Inalta Curte de Casatie si Justitie au votat in favoarea Aliantei 2020 USR PLUS, a anuntat presedintele PLUS, Dacian Ciolos, pe pagina sa de Facebook, informeaza AGERPRES.

“Acum aveti cu cine vota! Alianta 2020 merge la europarlamentare! Asa cum ne asteptam, judecatorii de la Inalta Curte de Casatie si Justitie au votat in favoarea Aliantei noastre! Lupta continua cu si mai mult avant. Va multumim pentru efortul, implicarea si rabdarea voastra. Impreuna vom reusi”, se arata in postarea lui Ciolos.

Alianta 2020 USR PLUS a depus vineri contestatie la Inalta Curte de Casatie si Justitie in urma deciziei Biroului Electoral Central de a respinge inscrierea aliantei.

“Am depus astazi contestatie la ICCJ si avem incredere ca nu li se va lua romanilor dreptul de a vota Alianta 2020 USR PLUS pe 26 mai. Decizia ICCJ va juca un rol fundamental in viitorul democratiei din Romania. Dincolo de orice tehnicalitati si hibe din lege, noi mergem mai departe cu increderea ca acesta este doar un hop in calea victoriei noastre. Continuam sa luptam”, a declarat presedintele USR, Dan Barna, citat intr-un comunicat de presa.

Biroul Electoral Central a publicat joi decizia prin care a respins protocolul de constituire a aliantei electorale “Alianta 2020 USR PLUS”, motivul invocat fiind acela ca cererea de admitere a protocolului a fost formulata de Dan Barna si Dacian Ciolos care nu au calitatea de reprezentanti ai USR si, respectiv, PLUS.

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2