Ciolos: Nu exclud implicarea politica, dar nu am luat o decizie

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

ziar-ciolosPremierul Dacian Ciolos a declarat miercuri ca nu exclude implicarea politica, dar nu a luat inca o decizie in acest sens, precizand, referitor la informatiile potrivit carora ar urma sa fie numit la conducerea Serviciului de Informatii Externe, ca este vorba de speculatii, intrucat nu are competente pentru astfel de responsabilitati, informeaza AGERPRES.

“Implicarea politica nu o exclud, dar nu am luat o decizie. Eu consider ca deja, de la un astfel de nivel de responsabilitate, un prim-ministru, cand isi face treaba si incearca sa-si faca treaba corect, face politica intr-un anumit fel. Sigur, nu a fost politica partinica din punctul meu de vedere, pentru ca nu am fost inscris intr-un partid politic, dar voi cauta sa vad care e modalitatea cea mai eficienta ca sa pot sa-mi valorific competentele in viitor”, a afirmat Ciolos, intr-o conferinta de presa de bilant, la Palatul Victoria.

El a spus ca este deschis la discutii cu PNL si USR, cele doua partide alaturi de care a fost in campania electorala, si nu va refuza nicio invitatie in acest sens.

“In masura in care vor exista invitatii, nu o sa le evit pentru ca e util sa avem o discutie inclusiv legat de modul in care au decurs lucrurile in acest an si legat de modul in care vor decurge lucrurile si in viitor. Ma gandesc in primul rand la cele doua partide care au sustinut platforma Romania 100, unde eu am pus niste valori si niste principii in care chiar cred. Chiar cred ca un proiect politic, indiferent de ce natura, ar trebui sa aiba la baza acele valori.

Probabil ca o discutie asupra modului in care atasamentul la aceste valori si la aceasta platforma, cel putin din partea celor doua partide care au declarat ca o sustin, o discutie pe marginea acestora ar putea fi utila”, a adaugat Dacian Ciolos.

Intrebat daca va prelua conducerea SIE, Ciolos a raspuns ca informatiile in acest sens sunt speculatii si ca nu este interesat sa obtina “cu orice pret” un post.

“Astea sunt speculatii care au fost lansate si pe care nu stiu de ce unii le iau de bune fara sa ma fi intrebat pe mine. Nu mi-am pus niciun moment problema si nu cred ca cineva si-a pus problema asta pentru ca cred ca ar fi stiut raspunsul. Eu nu am competente pentru astfel de responsabilitati si nu ma intereseaza sa obtin un post cu orice pret pentru a putea fi util. Nu s-a pus problema si nici nu se pune problema”, a sustinut premierul.

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2