Ciolos: Nu vreau sa ma arunc in promisiuni; programul de guvernare trebuie discutat cu partidele care vor forma majoritatea

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

dacian-ciolosPremierul Dacian Ciolos a declarat luni ca nu doreste sa faca promisiuni asa cum partidele se angajau in precedentele campanii electorale si a precizat ca programul de guvernare trebuie discutat cu formatiunile care vor crea majoritatea, informeaza AGERPRES.

„Am vazut in multe dintre campaniile electorale precedente, cand partidele se angajau la foarte multe lucruri — ca o sa modifice Constitutia, ca o sa regionalizeze Romania, ca vor modifica administratia — si nu s-a facut aproape nimic, probabil si datorita faptului ca ambitiile au fost foarte mari, vizavi de ceea ce este posibil sa fie facut. De aceasta eu unul nu vreau sa ma arunc in promisiuni, cu atat mai mult cu cat un program de guvernare trebuie discutat si cu partidele care vor intra la guvernare”, a afirmat Ciolos, la Adevarul Live.

El a aratat ca a discutat cu reprezentantii celor doua partide care il sustin pentru functia de prim-ministru pe tema programelor lor de guvernare, dar a subliniat ca se vor stabili concret anumite angajamente daca se va face o majoritate cu PNL si USR.

„Sigur ca am discutat cu cele doua partide (PNL si USR — n.r.) pe marginea programelor pe care le-au prezentat in campanie, dar fiecare, separat, si-a prezentat programele electorale in campanie. Daca se va putea construi o majoritate in jurul lor, atunci vor trebui discutate concret angajamentele pe care le putem pune pe masa”, a precizat Dacian Ciolos.

Print Friendly, PDF & Email
Reordonat – Reclame home 2
Reordonat – Reclame home 2

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole