Ciolos: Pentru implementarea bugetului, Executivul are in vedere cinci prioritati

Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general

dacian_ciolos_realitatea.netGuvernul are in vedere, pentru implementarea bugetului de stat pe anul viitor, cinci elemente de baza – prioritizare, transparenta, eficienta, prudenta si predictibilitate, a declarat luni premierul Dacian Ciolos, la dezbaterile generale din plenul comun al Senatului si Camerei Deputatilor, informeaza AGERPRES.

“In ceea ce priveste prioritizarea pe proiecte cu impact real, nu incepem mai mult decat putem termina. (…) Daca lansam proiecte noi, la acele proiecte noi sa avem certitudinea ca putem sa ne apropiem de finalizarea lor. (…) S-a avut in vedere evitarea risipirii resurselor intr-o lista de interese, prin concentrare pe un numar limitat de proiecte prioritare, care sa conduca la rezultate concrete”, a explicat Ciolos.

Potrivit acestuia, Executivul mai are drept obiectiv publicarea contractelor de achizitii publice pentru a nu mai exista suspiciuni cu privire la alocarea banilor publici. “O transparenta din perspectiva cetateanului pentru a sti pe ce se cheltuiesc banii, dar si din perspectiva gestiunii bugetului, pentru a vedea in ce mod sunt cheltuiti banii pe diferitele prioritati”, a precizat Ciolos.

Integral pe AGERPRES

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *