Ciolos: Populatia din zone mai putin favorizate are nevoie de sanse reale de dezvoltare sociala si economica

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

dacian-ciolosPremierul Dacian Ciolos spune ca populatia din zone mai putin favorizate, precum Valea Jiului, zona Rosia Montana – Muntii Apuseni si comunitatile marginalizate din Moldova, are nevoie de sanse reale de dezvoltare sociala si economica, informeaza AGERPRES.

“De aceea impreuna cu comunitatile locale din Valea Jiului si din zona Rosia Montana — Muntii Apuseni am discutat azi despre oportunitatile de dezvoltare integrata oferite prin programul de asistenta tehnica propus de Guvern. Ideea acestui sprijin este, pe de o parte, aceea de a oferi asistenta pentru rezolvarea problemelor care pot aparea in cadrul proiectelor existente, iar pe de alta parte aceea de a uni comunitatile in jurul unor proiecte finantate din fonduri europene si bugetul de stat cu scopul de a imbunatati situatia locuitorilor din aceste zone”, a scris Ciolos, vineri seara, pe Facebook.

Potrivit premierului, fiecare dintre cele trei zone are, incepand de vineri, cate un birou local ce va face legatura intre autoritati, ministerele implicate, comunitatile locale si oameni.

“Mecanismul va fi de ajutor si pentru a pune in valoare patrimoniul cultural si natural si, implicit, a creste potentialul turistic al acestor regiuni”, a mai spus Ciolos.

 

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2