Ciolos, referitor la tragedia din Colectiv: Sa nu uitam unde duc minciuna, aroganta, coruptia

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

dacian-ciolosPremierul Dacian Ciolos sustine ca este datoria fiecarei persoane sa invete din tragedia din clubul Colectiv si sa nu uite unde duc “minciuna, aroganta, coruptia”, informeaza AGERPRES.

“Dumnezeu sa-i odihneasca pe cei care au plecat atunci. Apropiatilor lor ramasi aici, celor raniti, le doresc tarie si insanatosire grabnica, le doresc sa-si regaseasca increderea in viata si in ceea ce putem face impreuna. E datoria fiecaruia dintre noi si a noastra ca societate sa invatam din acesta tragedie, sa nu uitam unde duc minciuna, aroganta, coruptia, sa avem curajul de a face putin mai buna lumea in care traim”, a scris Ciolos pe Facebook.

Premierul Ciolos a depus duminica seara un buchet de flori si a aprins o lumanare in fata cladirii in care a functionat clubul Colectiv din Capitala.

De asemenea, el s-a recules timp de cateva minute, aducand astfel un omagiu celor 64 de persoane care au decedat in urma incendiului izbucnit in urma cu un an in clubul Colectiv.

Totodata, pe fatada Palatului Victoria a fost montata duminica o bucata de panza neagra de mari dimensiuni in memoria victimelor tragediei din clubul Colectiv.

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2