Ciolos: Remanierea nu e un obiectiv in sine pentru mine

Reclame home 1
Reclame home 1

ciolos sedinta guvernPremierul Dacian Ciolos a declarat joi, in vizita in judetul Prahova, ca remanierea nu reprezinta un obiectiv in sine, punctand ca ii evalueaza periodic pe ministrii cabinetului sau, dar si ca Romania are nevoie de schimbari mai profunde, la nivelul mentalitatii, informeaza AGERPRES.

„Nu vreau sa discutam despre remanieri in fiecare zi, ca si cum lasam impresia ca alta treaba nu exista la Guvern decat sa discutam de remanieri. Ministrii au niste obiective foarte clare pe care si le-au asumat. Eu fac evaluari cu ei periodic pentru ca vreau sa vad, acolo unde exista blocaj, de ce exista blocaje, sa gasim solutii.

Cu siguranta ca dupa Pasti intram intr-o noua faza in care si eu sunt constient ca trebuie sa livram din ce in ce mai mult rezultatele a ceea ce am pregatit pana acum in prima parte a mandatului si obiectivul meu se va focaliza, se va concentra pe asta, dar remanierea nu e un obiectiv in sine pentru mine si nu asta e lucrul cel mai important. Cel mai important lucru este sa gasim cele mai bune solutii pentru ca activitatea acestui Guvern sa fie cat mai eficienta nu doar in practica, dar si in comunicare”, a declarat premierul, raspunzand unor intrebari.

Integral pe AGERPRES

Print Friendly, PDF & Email
Reordonat – Reclame home 2

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole