Ciolos: Saptamana viitoare voi fi in Germania, pentru intalniri economice

Reclame home 1
Reclame home 1

dacian-ciolosPremierul Dacian Ciolos a anuntat ca saptamana viitoare va efectua o vizita cu profil economic in trei landuri germane, precizand ca presedintele Klaus Iohannis va avea o intalnire cu cancelarul german, Angela Merkel, in perioada urmatoare, informeaza AGERPRES.

“Saptamana viitoare voi fi din nou in Germania, de data asta in trei landuri, pentru intalniri cu profil economic. Ma voi intalni cu companii germane care au investit deja in Romania, dar si care urmeaza sa investeasca. In landul Bavaria, in Baden-Wurttemberg si in Nord Westfalia. Deci, relatia noastra cu Germania continua in mod dinamic, nu doar la nivel politic, ci si economic”, a precizat premierul, pentru Radio Romania Actualitati.

Ciolos a adaugat ca in perioada urmatoare presedintele Klaus Iohannis va avea o intalnire cu cancelarul german Angela Merkel, informatia fiind data in contextul in care Romania, alaturi de alte state est-europene, doreste sa reprezinte o parte mai importanta a procesului de pregatire decizionala.

Integral pe AGERPRES

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2