Ciolos: Sper sa existe viata si dupa alegerile parlamentare, sper sa fie una activa

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

dacian-ciolos-guvernPremierul Dacian Ciolos a declarat joi ca, pentru a asigura stabilitatea Romaniei, a decis la inceputul mandatului sa nu candideze la alegerile parlamentare si nici sa nu isi faca un partid politic, afirmand totodata ca spera “sa existe viata si dupa alegerile parlamentare” si sa fie “o viata activa”, informeaza AGERPRES.

“Avem nevoie in Romania de semne de stabilitate, tocmai pentru a da perspectiva si dezvoltare, si cu atat mai mult semne de stabilitate intr-un an electoral. De stabilitate, de echilibru si de obiectivitate atat cat este posibila atunci cand esti impins sa iei decizii, sa transezi in unele momente pentru a putea merge mai departe.

Tot din aceasta perspectiva (…) si eu personal am spus la inceput ca imi asum aceasta pozitie de prim-ministru al Romaniei in acest an si pentru acest mandat si tocmai pentru a intari acest obiectiv pe care ni l-am asumat — stabilitate, echilibru, obiectivitate — am si spus ca nu voi candida la alegerile parlamentare din acest an si nu voi intra intr-un partid politic sau nu imi voi crea un partid politic, tocmai pentru a-mi putea focaliza credibilitatea, atat cat o am, energia pe un proiect, chiar daca de scurta durata, care sa dea sensul acestei stabilitati, dar care sa poata si sa impinga lucrurile mai departe folosind toate fortele pozitive, constructive, proactive care doresc sa sustina si sa se implice in aceste proiecte.

Sigur, asta nu inseamna ca nu exista viata si dupa alegerile parlamentare. Sper sa existe si sper sa existe o viata activa”, a afirmat Ciolos in discursul sau rostit la Bucharest Forum.

Ciolos a adaugat ca sunt proiecte incepute in mandatul sau, dar care nu pot fi duse la capat “pana la sfarsitul acestui mandat”.

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2