Ciolos: Stimati lideri PSD, o demisie de onoare nu are nimic de-a face cu drepturile constitutionale

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

Fostul premier Dacian Ciolos, membru fondator al partidului ‘Miscarea Romania Impreuna’, spune ca „prezumtia de nevinovatie o poti invoca atunci cand e vorba de un drept de simplu cetatean, nu cand esti intr-o demnitate publica”, informeaza AGERPRES.

„A conduce o tara e un privilegiu sacru, nu e un simplu drept cetatenesc. Prezumtia de nevinovatie o poti invoca atunci cand e vorba de un drept de simplu cetatean, nu cand esti intr-o demnitate publica. Dar pentru asta trebuie sa ai Demnitate! Si un minim respect pentru cei care ti-au oferit privilegiul de a ocupa o astfel de pozitie in stat”, a scris Dacian Ciolos, vineri, pe Facebook.

El subliniaza ca „o demisie de onoare nu are nimic de-a face cu drepturile constitutionale”, ci „cu onoarea si cu bunul simt”.

„In concluzie. Stimati lideri ai PSD, o demisie de onoare nu are nimic de-a face cu drepturile constitutionale. Are de-a face cu onoarea si cu bunul simt! La care ma incapatanez sa cred ca romanii pe care presupun ca-i respectati au dreptul”, a mai scris Dacian Ciolos.

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2