Ciolos: TAROM trebuie sa creasca performanta, indiferent daca vrem sa o privatizam sau nu

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

dacian ciolos 2Premierul Dacian Ciolos a afirmat joi seara ca e nevoie de cresterea performantei companiei TAROM, indiferent daca se va decide privatizarea acesteia sau nu, informeaza AGERPRES.

„Tarom are nevoie, in perioada imediat urmatoare, sa creasca performanta, indiferent daca vrem sa o privatizam sau nu. Nu va decide acest Guvern daca se privatizeaza sau nu, in mod clar asta e o decizie care va ramane pentru viitorul Guvern, dar indiferent ca ramane companie de stat sau va fi privatizata, trebuie imbunatatit managementul. Daca se va lua o decizie de privatizare sau nu, asta tine nu doar de performanta companiei, ci si de abordarea strategica a companiei, de capacitatea companiei de a rezista presiunii concurentiale in viitor”, a spus Ciolos la Realitatea TV.

Potrivit premierului, pentru perioada ramasa din mandatul actualului Guvern se vor lua masuri pentru ameliorarea managementului de la TAROM.

„E o companie care inca face datorii, chiar daca mai putin decat in trecut, dar inca face datorii si care are in mod clar de o imbunatatire a managementului”, a subliniat prim-ministrul.

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2