Ciolos: Voi face tot ce imi sta in putinta pentru a ma ridica la inaltimea increderii acordate

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

dacian-ciolos-premierPremierul desemnat Dacian Ciolos a dat asigurari, marti, ca va face tot ce ii sta in putinta pentru a se ridica la inaltimea increderii acordate, el spunand ca intentioneaza sa deschida Guvernul spre societate, scrie Agerpres.

„Va multumesc pentru increderea pe care mi-o acordati si doresc sa ii asigur pe cei care ne privesc de faptul ca voi face tot ce imi sta in putinta pentru a ma ridica la inaltimea increderii care mi-a fost acordata. Trecem printr-o perioada cheie pentru societatea romaneasca.

O perioada in care societatea a ajuns la un grad de maturitate care necesita o prezenta publica a Guvernului in asa fel incat sa asigure puntea de legatura intre diferite institutii ale statului si, as spune mai precis, intre politic si intre societate”, a afirmat Ciolos, la Palatul Cotroceni, dupa anuntul presedintelui Iohannis privind desemnarea sa in aceasta functie.

Premierul desemnat a spus ca intentioneaza sa deschida Guvernul si administratia guvernamentala spre societate si sa lucreze indeaproape cu Parlamentul.

„Am intentia sa deschid Guvernul si administratia guvernamentala spre societate, sa ascultam si sa pregatim decizii impreuna. Totodata, in masura in care Parlamentul va decide sa dea mandat acestui Guvern, voi lucra indeaproape cu Parlamentul, cu grupurile politice, chiar daca vorbim de un guvern de tehnocrati, pentru a progresa impreuna pe proiectele pe care o sa le propunem”, a sustinut Ciolos.

El a anuntat ca, in perioada urmatoare, isi va concentra atentia si energia pentru a-si forma echipa cu care va merge in fata Parlamentului si apoi va discuta in detaliu despre proiectele pe care le are.

„Pentru mine, lucrul in echipa este esential si de aceea, inainte de a comunica prea mult legat de intentiile pe care le am in aceasta calitate in care am fost desemnat, vreau sa imi concentrez energia spre a-mi structura echipa, atat din punct de vedere al persoanelor si al celor pe care o sa ii invit sa faca parte din guvern, cat si al conceptului de program de guvernare”, a spus Ciolos.

Prim-ministrul desemnat a adaugat ca este constient de faptul ca se asteapta de la viitorul guvern sa fie in masura sa aiba urechea „aplecata” la cei care au idei.

„Sunt constient de faptul ca acest lucru se asteapta de la viitorul guvern — sa fie in masura sa aiba urechea aplecata la cei care au idei, nu doar pentru a ridica problemele cu care ne confruntam, dar si pentru a identifica solutiile pentru a merge mai departe si in acelasi timp sa aiba acest Guvern intelepciunea si maturitatea sa poata sa lucreze cu Parlamentul, cu cei care sunt in masura sa ia deciziile care sa ne permita sa progresam.

Cred ca acest mod de lucru ne va dovedi maturitate si ne va permite sa schimbam ceea ce este de schimbat in societate”, a punctat Ciolos.

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2