Ciolos: Am vrea sa resetam cadrul de lucru si sa venim cu o noua propunere de OUG privind salarizarea bugetarilor

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

ciolos sedinta guvernGuvernul vrea sa demareze din nou procesul de lucru si sa vina in cel mai scurt timp cu o alta propunere de ordonanta de urgenta privind salariile bugetarilor, a anuntat, vineri, premierul Dacian Ciolos, informeaza AGERPRES.

„Am tras niste concluzii si invataminte din procesul ultimelor luni in discutiile pe care l-am avut in interiorul Guvernului si modul de lucru in ceea ce priveste legea salarizarii. Am tras niste concluzii si legat de modul in care am organizat si modul in care a functionat si dialogul cu dumneavoastra.

Pornind de la aceste invataminte, am vrea sa resetam cadrul de lucru si sa redemaram acest proces, in asa fel incat in cel mai scurt timp sa reusim sa venim cu o noua propunere de ordonanta de urgenta, care sa aiba un obiectiv bine tintit, bine delimitat si care sa vizeze nu atat o schimbare a legii actuale, cat o corectare a ei, (…) in limitele bugetului pe care il putem aloca”, le-a spus Ciolos membrilor Consiliului National Tripartit, la Palatul Victoria.

Integral pe AGERPRES

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2