Ciprian Rogojan: “Miscarea Populara va vota impotriva noului guvern Ponta”

Senatorul Ciprian Rogojan a declarat ca Partidul Miscarea Populara va vota impotriva noului Guvern Ponta.

El sustine ca PSD a ajuns sa faca compromisuri pentru a ramane la putere.

“Dupa esecurile pe toate planurile a USL, culminand cu proasta guvernare, Victor Ponta este pe cale de a realiza un nou compromis doar de dragul de a ramane la putere. PSD si cooperativa de aliati incearca sa cumpere si sa ofere concesii politice UDMR si celorlalte minoritati. Un astfel de guvern nu trebuie sustinut!

Este paradoxal ca o majoritate parlamentara se realizeaza cu reprezentanti ai minoritatilor, mai ales dupa ce cetatenii care au votat USL s-au trezit cu buzele umflate si cu banii scosi fortat din portofele, pentru a sustine povara unui numar imens de noi taxe. Insa cel mai periculos lucru este, in acest an electoral, ca Victor Ponta si PSD vor trebui sa plateasca, tot din banii nostri, sustinerea politica a UDMR, prin alocari de fonduri si numiri in functii publice”, a spus Ciprian Rogojan.

El ii cere premierului Ponta sa nu faca nicio concesie pe seama suveranitatii statului.

“PMP va vota impotriva noului guvern Ponta, fiindca acest guvern isi propune sa continue politicile defectuoase ale USL. Desi este greu de crezut ca se va intampla, ar fi normal ca toate negocierile pentru formarea noului guvern sa fie transparente. Atat eu, cat si colegii mei din Partidul Miscarea Populara (PMP) suntem total impotriva oricaror angajamente ascunse, a oricaror anexe secrete la protocolul de colaborare pe care-l pregatesc PSD si UDMR.

Ii solicitam premierului Ponta sa nu faca nicio concesie pe seama suveranitatii statului roman si sa nu vanda simbolurile nationale romanesti contra sustinerii parlamentare pentru noul sau guvern”, a conchis Rogojan.

ZiarMM.ro

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 1

Related posts

2 Comments

 1. Omul Revolutionar

  Ca sa ne destindem putin si pentru ca ziarul advers il iubeste atat de mult pe acest senator baba aia cu ghicitul i-a facut zodiacul si iata ce a zis http://www.horoscop.ha-ha.ro/arboricol.php?arboricol=maslin
  Zice ca e intelept si cu un simt al dreptatii foarte dezvoltat. Pai cu asemenea calitati are sanse la presedentie. Baba, nu ne-a spus nimic despre Pasarile Calatoare care conform traditei vor calatori mai departe 🙂
  Baba a mai urat “Sa fiti iubiti!”
  Eu, Omul Revolutionar raman integru si egoist. Tin doar cu mine 🙂

  Reply
 2. Bobu

  Cici ce ai facut pentru colegiul Baia Mare nimic deci pa si la gara sanse sa mai ai voturi sunt zero …………

  Reply

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2