Ciprian Rogojan: “Nu va indemn sa votati un partid anume, ci doar sa aveti incredere in clasa politica tanara”

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

cici-rogojan

Joi, ALDE Maramures a gazduit o conferinta de presa sustinuta de Ciprian Rogojan, prima pozitie la Senat, si deputatul Cornelia Negrut.

In urma unei intalniri cu toti presedintii de filiala din tara, primari si viceprimari, s-a realizat un sondaj in care ALDE a otinut in teritoriu un procent de 6,2%, urmat de PSD 40%, PNL 28% si PMP sub pragul de 5%.

Tot in cadrul acestei intalniri a fost anuntata desemnarea lui Calin Popescu Tariceanu in  functia de premier din partea partidului ALDE.

“Nu este cazul sa spunem ca PSD-ul s-a suparat sau ca nu avem aceeasi propunere. Si ei vor avea o propunere. Cine va face majoritatea va veni cu cele doua propuneri din care se va alege una.

Nu inseamna ca rupem total intelegerea. Protocolul pe care l-am incheiat si la locale ramane valabil si pentru parlamentare, iar daca maramuresenii prin votul lor ne vor ajuta, vom ajunge la guvernare impreuna cu PSD-ul”, a spus deputatul Cornelia Negrut.

Zile ramase din campania parlamentara si desemnarea lui Tariceanu vin cu semne bune pentru senatorul Ciprian Rogojan, in ciuda faptului ca in celelalte partide exista competitori care nu au jucat in cel mai corect mod.

“Pentru mine este un semn pozitiv, o presimtire ca domnul Popescu Tariceanu va ajunge premierul Romaniei. Nu este o campaniei usoara din punct de vedere al legislatiei, avand in vedere ca unii dintre contracandiatii nostri au furat startul. Eu sunt de parere ca atata timp cat respecti statul si statul te va respecta.Noi am respectat toate regulile campaniei, dar alti competittori au exagerat si au trecut peste lege. Ma deranjeaza, pentru ca sunt un om tanar si doresc sa schimb aceste lucruri, dar atata timp cat comportamentul colegilor din alte partide nu se schimba, nu mergem in aceeasi directie”, a spus Rogojan.

Mai mult de atat, Rogojan spera cu optimism ca finalul campaniei va aduce un procent cu doua cifre pentru partidul ALDE.

“Ma simt bine alaturi de ALDE Maramures atat la nivel local, cat si la nivel national si cu siguranta ne apropiem de un procent cu doua cifre.

Imi plac lucrurile sigure, care pot fi argumentate, dar sunt foarte multi oameni care activeaza in acest cadru politic si unii se vad senatori si deputati prin fentarea legii.Oamenii trebuie sa inteleaga ca mizeriile trebuie lasate la o parte si consider ca prin votul maramuresenirlor putem face ca lucrurile sa mearga mai bine.

Eu va indemn ca pe 11 decembrie sa iesiti la vot, nu va indemn sa votati cu un anume partid, va indemn doar sa mergeti la vot si in primul rand sa aveti incredere in clasa politica tanara”, a punctat senatorul Ciprian Rogojan”

In cel mai scurt timp, ALDE Maramures isi propune atingerea celor doua obiective mari, cresterea economica prin pactul de investitii si redarea Romaniei ce este a ei, un stat de drept in care sa fie respectate drepturile omului.

Bianca VLASAN

 

 

 

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

7 Comments

 1. Sorin

  Am avut așteptări de la clasa politica tanara dar se pare ca sunt la fel ca ceilalti. Din păcate nici domnul de mai sus nu este exclus. Sunt curios unde mai migrează 🙂

  Reply
 2. Danny

  Clasa politica nu ete necesar neaparat sa fi tanara,ci sa-si asume responsabilitati fata de electoratul pe care il reprezinta. Insusi domnul senator Rogojan desi e tanarnu s-a straduit sa scoata

  Reply
 3. Danny

  Maramuresul din izolare E de preferat sa se intoarca la catedra sau la formatia sa muzicala si sa-i lase pe altii mai implicati si priceputi sa reprezinte judetul in Parlament.

  Reply
 4. Yon

  Nu cred ca daca lasam fosilele perverse sa se aseze in continuare in fotoliile Parlamentului vom ajunge intr-un punct bun. Cel mai sigur va fi un punct mort. Asa ca e cazul sa mai schimbam directia. Rogojan are dreptate. Nu dai sanse tineretului, nici nu se schimba nimic.

  Reply
 5. mariana

  Am vazut ce minuni a facut tanarau Ciceu iar in prezent tanarul Zetea parca il si intrece in nerealizari (nici cu vesnicii brontozauri nu ne prea putem lauda,rezultatele fiind tot ZERO).Tanarul Chereches ne-a facut chiar celebrii.Daca vine un astfel de tanar si afirma ca lipsa unor locuri de munca,respectiv salariile mici nu sunt asa o problema deoarece maramureseanul e descurcaret si face bani in plus fata de salariul de 950-1000 de lei ( nu ne-a specificat si din ce activitati,ca doar nu or vinde patrunjel in piata).Daca nici mosii si nici tinerii,nu au fost providentiali si in stare sa ne scoată ca judet sau ca orase din cacao sansa noastră e in actualii sugari,care o sa ajungă si ei mari si cine stie poate reusesc ce nu au putut toti astia la un loc.Tinere Zetea,ne facem si noi ca realizam primul parc industrial al acestui judet? PS.Tinere Rogojan,de constructia de parcuri industriale,te cam feresti ca intunecatu’ de tămâie!

  Reply
 6. Attila

  Lasand la o parte eronata distinctie intre calitatile oamenilor in functie de varsta, as observa doar ca, indemnandu-ne sa avem incredere in clasa politica tanara, ni se propune un premier caruia doar nevasta ii mai este tanara, si aceasta doar pentru ca e a cincea.

  Reply

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2