Circuit exotic: Thailanda, Cambodgia si Vietnam – cu avionul din Cluj

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

Un circuit exotic pe traseul Vietnam, Cambodgia, Thailanda este una dintre propunerile agentiei Mara International Tour Baia Mare pentru perioada 19 februarie – 5 martie 2018. Pretul/persoana este de 1.690 euro (loc in camera dubla/tripla), plecarea urmand a se face cu avionul din Cluj-Napoca, cu compania Turkish Airlines.

 

CIRCUIT EXOTIC – VIETNAM, CAMBODGIA SI THAILANDA – VEZI AICI OFERTA COMPLETA

Republica Socialista Vietnam este un stat in Asia de sud-est. Vietnam are cca 1.650 kilometri lungime si o latime ce variaza intre 56 kilometri si 550 kilometri. Nordul Vietnamului este muntos, aici aflandu-se Fan-si-pan, cel mai inalt varf al acestei tari (3.147 metri).

Vietnam-Reisen-Hanoi-3

Al doilea oras ca marime din Vietnam, Hanoi – capitala Vietnamului, a inflorit ca oras inca din anul 1010. Arhitectura Hanoiului s-a dezvoltat in principal din secolele XIX si XX, iar zona construita in stil francez a ramas in mare parte intacta. Orasul pastreaza vechi temple si altare dedicate zeilor sau eroilor nationali, care, se spune, i-au ajutat pe localnici sa cultive si sa protejeze pamanturile fertile de pe malul drept al Fluviului Rosu.

hanoi

Zona impadurita numita Cordiliera Annamului acopera partea de Vest si centrul Vietnamului, reprezentand doua treimi din suprafata totala a tarii. Nordul statului este bogat in resurse minerale, in special antracit si fosfati. Pe coasta de Su exista cateva resurse de petrol.

Vietnam-header-1

Bangkok este capitala si cel mai mare oras al Thailandei, cu o populatie de peste 8.5 milioane de locuitori. Orasul este printre cele mai populare destinatii de turism din lume, statiune balneoclimaterica cu iesire la golful Thailandei, si in ultimii ani a devenit un centru economic si social care sa rivalizeze Hong Kong si Singapore.

bangkok

Cea mai importanta atractie turistica este Marele Palat, situat pe Insula Rattanakosin, care este si resedinta oficiala a Regelui Thailandei. Este un complex imens de cladiri care ofera o imagine impresionanta atat din exterior, cat si in interior.

marele palat

Cambodgia este un regat din sud-estul Asiei, cu o populatie de peste 13 milioane de locuitori, avand capitala la Phnom Penh. Cambodgia este statul succesor al odata puternicului Imperiu Khmer hinduist si budist, care stapanea cea mai mare parte a Peninsulei Indochinei intre secolul al XI-lea si al XIV-lea.

Tara se invecineaza cu Thailanda la vest si nord-vest, Laos la nord-est, si Vietnam la est si sud-est. La sud are iesire la Golful Thailandei. Geografia Cambodgiei este dominata de raul Mekong si lacul Tonle Sap, o sursa importanta de peste.

O mare parte a Cambodgiei se situeaza la nivelul marii, si ca o consecinta, raul Tonle Thom isi inverseaza directia varsarii in anotimpul umed, aducand apa inapoi in lacul Tonle Sap si provocand astfel inundatii.

Agentia de turism Mara International Tour

Baia Mare, Bd Unirii, nr. 5 (vizavi de magazin Maramuresul)

Mara International Tour – www.mara-tour.ro, 0262.221038/0744.380184.

Material realizat cu sprijinul Agentiei de turism Mara International Tour

ZiarMM

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 2
Reclame home 2

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1