Circuit Portugalia – plecare cu avionul din Budapesta

home camp2
home camp2
home camp2

Agentia Mara International Tour va propune un nou circuit: Portugalia- plecare cu avionul din Budapesta

CIRCUIT PORTUGALIA

Lisabona – Sintra – Cascais – Estoril – Cabo da Roca – Obidos – Nazare – Alcobaca – Batalha – Fatima – Coimbra – Aveiro – Guimaraes – Braga – Porto

Perioada : 02 – 10 septembrie 2019

Ziua 1 (02.09.2019): Budapesta – Lisabona
Intalnire cu insotitorul de grup pe aeroportul din Budapesta la ora 13.30 (ora locala) pentru imbarcare la ora 15:45 pe zborul companiei Wizz cu destinatia Lisabona, sosire la ora 18.30. Transfer aeroport- hotel – cazare si timp liber pentru o plimbare pe strazile cosmopolite ale Lisabonei.

Ziua 2 (03.09.2019):
Mic dejun apoi ne indreptam spre Turnul Belem, o fortareata pe o insula pe raul Tagus, construita in perioada Manuelina. Portughezii exceleaza in monumente, asa ca vom continua plimbarea pietonala spre Monumentul Descoperitorilorsi Manastirea Jeronimos, capodopera a stilului manuelin, unde sunt ingropati Manuel I (cel care a domnit in Portugalia Epocii de Aur, cand Lisabona a devenit capitala comertului cu India, Africa si Orientul Indepartat, iar mai tarziu cu Brazilia), Vasco da Gama si poetul Luis de Camoes. Apoi trecem cu ferry – boat – ul cel mai mare rau al Peninsulei Iberice, raul Tagus, pentru a urca pe malul sudic la statuia inalta de 110 metri a lui Isus Regele, de unde vom avea o priveliste superba a Lisabonei si a podului vechi, 25 Aprilie, fratele mai mic al podului Golden Gate Bridge din San Francisco. Cazare la hotel Zenit 4* in Lisabona.

Ziua 3 (04.09.2019): Sintra – Estoril – Cascais – Cabo da Roca (100 km)
Mic dejun, apoi exploram imprejurimile Lisabonei. Incepem cu Sintra, refugiul estival al familiei regale si al burgheziei lisaboneze, inclus pe lista Patrimoniului Mondial UNESCO in 1995. In Estoril, Casinoul, considerat cel mai mare din Europa, este una dintre atractiile principale ale statiunii. Carol al II-lea al Romaniei a locuit in Estoril cu Elena Lupescu pana la moarte, iar Lucian Blaga are o statuie in parcul central. Mircea Eliade a locuit aproape 1 an in Cascais, iar Boca do Inferno – o stanca uriasa in care apele Atlanticului au sapat gauri adanci – atrage multi turisti. La Cabo da Roca – cel mai vestic punct al Europei continentale – vom urmari apusul soarelui in Oceanul Atlantic. Cazare la hotel Zenit 4* in Lisabona.

Ziua 4 (05.09.2019): Lisabona
Mic dejun, apoi continuam vizitele in Lisabona. Incepem ziua de la Castelul Sao Jorge, trecem pe la Catedrala si eventual pe la Biserica Sf. Anton si la Biserica Sf. Vincentiu, patronul sfant al Lisabonei (unde s-au aflat ramasitele pamantesti ale Regelui Carol al II-lea al Romaniei din 1953 pana in 2003), iar dupaamiaza vizitam Oceanariul din Piata Natiunilor. Timp liber pentru a explora zona Parcului Natiunilor, cu toate cladirile interesante construite pentru Expo 98. Cazare la hotel Zenit 4* in Lisabona.

Ziua5 (06.09.2019): Lisabona – Obidos – Nazare (100 km)
Mic dejun. Ziua incepe cu o plimbare prin Obidos, considerat cea mai romantica asezare medievala din intreaga Peninsula Iberica. Nazare, numit dupa a statuie a Fecioarei pe care un calugar a adus-o in oras in secolul al IV-lea din Nazaret, este situat pe doua nivele. De pe cea mai inalta stanca a Portugaliei, de 109 metri, vom admira micul sat pescaresc din frumosul golf de la Atlantic. Dupa masa libera pentru plaja, odihna si relaxare la malul Oceanului Atlantic.

Ziua6 (07.09.2019):Alcobaca – Batalha – Fatima (100 km)
Mic dejun.Vom vizita azi Abatia Cisterciana, patrimoniu mondial, de la Alcobaca, fondata de primul rege al Portugaliei in 1148. In biserica abatiei, cea mai mare din Portugalia, se afla mai multe morminte importante. La Batalha vom vedea Manastirea Santa Maria da Vitoria, construita de Joao I dupa ce i-a invins pe castilieni (spanioli), obtinand astfel independenta Portugaliei. Dupa masa ajungem la Fatima. Cazare si timp liber pentru vizite individulate in statiune, pentru reculgere si rugaciune. Cina in Fatima, hotel Cinquetenario 4*.

Ziua 7 (08.09.2019): Fatima – Tomar – Coimbra – Porto (250 km)
Inainte de micul dejun vom parcurge Calea Crucii la Fatima, unde pe 13 mai 1917 trei copii de pastori au avut o viziune a Fecioarei. Mic dejun si pornire spre Tomar, unde vizitam Manastirea – fortareata a Cavalerilor Templieri, contruita in 1160, care apoi a devenit cartierul general al Ordinului lui Cristos, dupa dizolvarea Ordinului Templului ordonata de papa Clement al V-lea la presiunea regelui francez Filip al IV-lea. Coimbra gazduieste una dintre primele universitati ale Europei, fondata in 1290. Cina si cazare in Braga- hotel Basic Braga by Axis 3*.

Ziua 8 (09.09. 2019): Porto – Guimaraes – Braga – Porto (150 km)
Dupa micul dejun pornim spre Guimaraes, locul de nastere al natiunii portugheze. Aici s-a nascut in 1110 Afonso Henriques, fiul lui Henric de Burgundia, conte de Portucale si al sotiei sale, Teresa. In jurul anului 1128, el a proclamat independenta regiunii fata de regatul de Leon si Castilia, invingand armata mamei sale, care lupta in numele lui Alfonso al VII-lea, rege al Leonului si Castiliei. Atunci cand Afonso Henriques a fondat regatul in 1143, l-a numit dupa regiunea sa natala, Portucalia. La Braga vom vedea catedrala, ale carei trepte sunt scupltate ca niste biserici in miniatura, si biserica Bom Jesus, popular centru de pelerinaj. Participare la procesiunile din Joia Mare (Ecce Homo), din catedrala si de pe strazile din centrul orasului. Cina si cazare in Braga- hotel Basic Braga by Axis 3*.

Ziua 9. (10.09.2019): Braga- Porto – Cluj Napoca.
Dupa micul dejun ne deplasam spre Porto. Facem o plimbare prin Porto trecand pe la catedrala si alte obiective, cu o vizita la o crama (Cave Ferreira – singura care a ramas in proprietate portugheza) cu degustare de vin de Porto. La ora 15:30 pornim cu autocarul spre aeroportul din Porto pentru imbarcare pe cursa Wizzair de la ora 18: 35 cu destinatia Budapesta. Sosire la ora 23.00 . Transfer in tara.

Data de plecare Tarif standard

 in camera dubla (avans 30%) diferenta de plata cu 21 de zile inainte de plecare

01.09.2019 810 euro
Supliment single 180 euro

Client fidel: a achizitionat cel putin un produs Expert Travel (circuit sau sejur)
Tarifele au fost calculate la grup de minim 30 turisti Suplimentul pentru grup 20-29 persoane, 30 euro, se va achita doar in caz de nevoie, la finalizarea grupului, in saptamana plecarii.
Zborul poate suferi modificari de orar, turistii vor fi anuntati imediat de modificarile survenite.
..
PRETUL INCLUDE:
• transport cu autocar modern pe teritoriul Portugaliei
• bilet avion Budapesta/ Lisabona/ Porto- Budapesta orar de zbor:
• WIZZ- 02.09.2019- BUD-LIS- 15:45 – 18:20
• WIZZ- 10.09.2019- PORTO- BUD -18:35- 23:00
• Bagaj mare de mana 10 kg, 55/ 44/ 20 cm.
• 8 nopti cazare cu mic dejun, hoteluri 3/4*
• 4 cine ( hotel Nazare, Fatima, hotel Braga)
• vizite ghidate si excursii: Lisabona, Sintra, Estoril, Cascais, Cabo di Roca, Obidos, Nazare, Alcobaca, Bathala, Fatima, Tomar, Coimbra, Porto, Guimares, Braga- conform program
• insotitor grup din Romania
• asigurare medicala si storno

PRETUL NU INCLUDE:
• biletele de intrare pentru vizitarea obiectivelor turistice (muzee, asezaminte de cult etc.) si nici eventualii ghizi pentru acestea,alte vizite decat cele prevazute in program
• degustarea de vin – Porto
• transportul local in Lisabona ( metro, tramvai)
• baccis local pentru sofer si eventuali ghizi locali ( se practica) – 10 euro/ persoana- se achita insotitorului de grup in Portugalia
• transferul Baia Mare- Satu Mare- Budapesta/ retur- 200 ron/ persoana

Pentrur ezervari si detalii, va asteptam la sediul agentiei Mara International Tour din Bd. Unirii nr. 5, Baia Mare (vis a vis de magazinul Maramuresul) sau ne puteti contacta telefonic la 0262.221.038/ 0744.380.184, pe email, la adresa info@mara-tour.ro, pe pagina de Facebook www.facebook.com/mara.tour.9/ sau pe website-ul nostru www.mara-tour.ro.
Viseaza si va devenirealitate !

Print Friendly, PDF & Email
home camp 1
home camp 1
home camp 1

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *