CIUCĂ A FOST PREZENT – Ședința regională a organizațiilor PNL din regiunea de Nord-Vest a fost în Maramureș

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1
Liderul administrației județene, Ionel Bogdan, a declarat: “A fost o onoare pentru mine să găzduiesc ședința regională a organizațiilor PNL din regiunea de Nord-Vest a țării, în prezența președintelui PNL, Nicoale Ciucă, și a secretarului general PNL, Lucian Bode”.
„Alături de colegi din regiune, am analizat rezultatele de până acum, atât la nivel guvernamental, cât și la nivelul fiecărei organizații și am stabilit o serie de obiective pentru următoarea perioadă. În regiunea noastră, am dovedit că echipa liberală este puternică, unită, cu oameni harnici și determinați să se implice în proiectele pentru comunitate și continuăm cu obiective de dezvoltare a comunităților locale.
Am încredere că împreună, echipele liberale din Regiunea de Nord-Vest, vom performa în continuare și vom păstra încrederea pe care cetățenii ne-au acordat-o acum doi ani. Mulțumesc președintelui PNL, Nicolae Ciucă, secretarului general PNL, Lucian Bode, președinților de organizații: Ilie Bolojan – Bihor, Daniel Buda – Cluj-Napoca, Dinu Iancu Sălăjanu – Sălaj, Ioan Turc – Bistrița-Năsăud, deputaților, senatorilor și tuturor colegilor din regiunea noastră pentru prezența la Întâlnirea Regională organizată la noi în Maramureș”, a spus Ionel Bogdan.
FOTO PNL Maramures/facebook
Dragoș HOJDA
Print Friendly, PDF & Email
Reordonat – Reclame home 2
Reordonat – Reclame home 2

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole