CJ Maramureș a alocat bani pentru mai multe cluburi sportive. Vezi lista

Reclame home 1
Reclame home 1

În ședința ordinară din 31 martie, Consiliul Județean Maramureș a alocat bani pentru mai multe cluburi sportive din județ, după cum urmează:

Se aprobă alocarea din bugetul judeţului a sumei de 13.000,90 pentru finanţarea programelor structurii sportive de performanţă de prim eşalon Clubul Sportiv Municipal Sighetu Marmației – echipa de șah feminin.

Se aprobă alocarea din bugetul judeţului a sumei de 36.000,10 lei pentru finanţarea programelor structurii sportive de performanţă de prim eşalon Clubul de Șah al Municipiului Baia Mare – echipa de șah masculin.

Se aprobă alocarea din bugetul judeţului a sumei de 900.000,00 lei pentru finanţarea programelor structurii sportive de performanţă de prim eşalon Clubul Sportiv Știința Baia Mare – echipa de volei masculin CS Știința Explorări Baia Mare.

Se aprobă alocarea din bugetul judeţului a sumei de 150.000,00 pentru finanţarea programelor structurii sportive de performanţă de prim eşalon Asociația Clubul Sportiv de Fotbal Feminin Baia Mare – echipa de fotbal feminin ACS Fotbal Feminin Baia Mare.

Se aprobă alocarea din bugetul judeţului a sumei de 2.400.000,00 lei pentru finanţarea programelor structurii sportive de performanţă de prim eşalon Clubul Sportiv Municipal Baia Mare – echipa de rugby CSM Ştiința Baia Mare.

Vlad HERMAN

Print Friendly, PDF & Email
Reordonat – Reclame home 2

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole