CJ Maramures cere firmei Selina peste 19 milioane lei

sala sedinte cjRazboiul dintre Consiliul Judetean Maramures si firma Selina pare fara sfarsit. In cadrul sedintei extraordinare de joi, 12 martie, alesii judeteni au aprobat taxa arbitrala aferenta cererii reconventionale in dosarul aflat pe rolul Curtii de Arbitraj Comercial International de pe langa Camera de Comert si Industrie a Romaniei.

Mai precis, CJ Maramures cere firmei Selina suma de 19,3 milioane lei, reprezentand penalitati (contravaloarea lucrarilor de intretinere si garantia de buna executie) pentru lucrarile de pe drumul Baia Sprie-Barsana, iar in acest sens trebuie sa achite 371.000 lei pentru taxa de timbru.

De cealalta parte, pretentiile celor de la Selina se ridica la 27,1 milioane lei, care reprezinta “contravaloare lucrari executate, dobanzi legale si despagubiri”.

Vlad HERMAN

 

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 2
Reclame home 2

Related posts

3 Comments

 1. Paraschiv Oprea

  ….d-l. Man are ceva de zis?
  Cum facem de intodeauna avem mai mult de dat decat de luat…
  Chiar suntem (vorbesc de cei implicati)atat de fraieri…
  La un simplu calcul daca se aplica legea compensarii tot ramanem datori cu 7.,8 milioane lei…si cu investitia(fata morgana judetului) nefinalizata.
  Trebuie sa ramana si pt. urmtoarea campanie de alegeri ceva de promis…NU?
  Deaja se fura si ceea ce s-a facut…pe respectivul tronson de drum.
  Macar sa se valorifice decat sa se distruga…asa gandit-au cei care s-au dedat la astfel de fapte.
  Cred ca vom ajunge la Borsa prin Ungaria via Ucraina…in conditii mai bune de circulat.

  Reply
 2. Izvorul Izei Tsunamy

  -a inceput bine acest drum! Apoi pe masura degringoladelor politice investitiile au cazut in Maramures. Romanii acum 2000 de ani reuseau sa fac drumuri , apeducte si institutii pe zonele barbare cucerite. Oare noi românii, urmasii lor am uitat principiile civilizatoare.
  Cred totusi ca egoismul celor care au condus judetul este sursa ramanerii in urma. Nu au fost pusi la carma judetului oamenii competenti. Viitorii consilieri judeteni trebuie sa fie alesi ca si graul de neghina.

  Reply
 3. Justitiar politic

  S-a inceput bine acest drum! Apoi pe masura degringoladelor politice investitiile au cazut in Maramures. Romanii acum 2000 de ani reuseau sa fac drumuri , apeducte si institutii pe zonele barbare cucerite. Oare noi românii, urmasii lor am uitat principiile civilizatoare.
  Cred totusi ca egoismul celor care au condus judetul este sursa ramanerii in urma. Nu au fost pusi la carma judetului oamenii competenti. Viitorii consilieri judeteni trebuie sa fie alesi ca si graul de neghina.

  Reply

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 1